Тризначките със служебен адвокат, съдят ги банка, безнесмен и Нико Тупарев едновременно

тризнТризначките Вяра, Надежда и Любов поискаха от съда да им назначи служебен адвокат.

Те се аргументираха, че нямат пари за скъпи адвокатски услуги, затънали са яко и искат държавата да ги защитава. Това ще се случи на  делото, което заведе срещу тях  продуцентът на „Биг брадър“ Никола Тупарев, Той го направи след като бе наклеветен в телевизионно предаване, че искал да ги прати като проститутки в Лондон, че им пращал в София мъже, които да обслужват и даже на хора, които ги били поръчали в Монако.

След като твърденията им бяха разпространени в различни сайтове, Тупарев беше принуден да брани името си чрез съда и заведе дело за клевета срещу трите сестри. На негов гръб те натрупаха много пари, станаха известни, но накрая се обърнаха и започнаха да го плюят, защото не им осигури собствено предаване, за каквото трите си мечтаеха. И заслепени от алчност започнаха да дават интервюта срещу пари.

Тупарев накрая се ядоса   е заведе  гражданско дело срещу тях  по член 45 от Закона за задълженията и договорите с продукцията му.  Като обезщетение за причинените му  негативни емоции и психологически тормоз, той иска  20 000 лева – смешна сума за него, но непосилна за сестрите, които профукаха всичко по почивки и скъпи бутици.

Междувременно  вече е определена датата за  гражданското дело, което заведе благоевградският бизнесмен Венцислав Шалявски срещу едната сестра – Надежда. Той е предявил иск  срещу нея заради заем, който взела от него и спряла да го плаща. Нейните задължения са на стойност 2650 лева. Заемът бил 2900 лева, но тя му върнала само 250 и спряла да плаща повече.

В съда в Благоевград е заведено и трето дело – този път срещу  Любов. Искът е  от банка „Париба“. Любов изтеглила оттам пред две години потребителски кредит, но от една година спряла да го плаща.
В свой пост във Фейсбук триначките написаха, че има заговор срещу тях и те не са взимали никакви пари, а съдът им конфискувал без причина БМВ-то.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *