Зорница Линдарева Бясна – оперна певица й Отмъкна Турския Любовник!

Линдарева, ВеселаОт известно време насам Зорница Линдарева  едва крепи връзката си с богатия турски бизнесмен, когото заби миналото лято.

Той е солиден източник на доходи за бръмчалката и тя често прескача до палата му край Босфора, където двамата ту се карат, ту се сдобряват…, а драматичната Зори превръща съвместния им живот в екшън. Когато Зори сгафела прекалено много, тя оправяла нещата в леглото, където била истинска тигрица и виртуоз.

Всичко вървяло добре, докато Линдарева не запознала турчина с приятелката си Весела Неински. Почти неизвестната на широката публика у нас оперна певица веднага хванала окото на турския богаташ.

Нейнски има опит с чужденци, тъй като в Италия живяла с граф, или поне така твърди тя.

Графът обаче я натирил и Весела се върнала в България да ближе рани, а приятелката й Зори охотно й поднесла рамото си да си поплаче.

Дори с връзки я вкарала в „Черешката на тортата“, за да я утеши и да я покаже на българската публика. Линдарева смятала, че няма конкуренция в нейно лице, тъй като Весела е тромава, пълничка и не се вписва в образа на супермацка. Освен това носела неподходящо разкроени рокли, които подчертавали пищните й форми.

Точно по тези форми обаче се захласнал турския милионер.

Зори останала като попарена, когато той сложил край на връзката им и внезапно вкарал Неински в леглото си.

Оправданието му било, че Весела е „добре сложена дама“ и точно по негов вкус, докато Зорница е прекалено слаба и на всичкото отгоре – много нервна.

Сега Зори отмъщава на невярната си приятелка със снимки от предаването, които разпространява в мрежата. И се подиграва с килограмите и двойната брадичка на бившата си дружка, лекувайки по този начин депресията си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *