Зейнеб Остава Мома! Родителите на Гаджето й Милионер Не я Искат за Снаха!

Зейнеб голЗа разлика от много тв. дами,  които дават мило и драго за телевизионна кариера, репортерката на Гала Зейнеб  мечтае единствено да стане милионерска съпруга и да зареже телевизията. Много ли иска клетото момиче?!?

Тя непрекъснато повтаря,  че се вижда като майка на няколко дечица, изцяло отдадена на грижите за тях.  Няма да ги дава на ясли, няма да им наема гледачки, а ще бъде образцова майка и съпруга. Тя ту позира с диамантен годежен пръстен, уж на шега, ту в свои интервюта брои бъдещите си рожби.

Мечтата на бургазлийката обаче не се сбъдва. Никой досега не й е предложил пръстен, нито пък й е казал, че иска да й направи дете. Въпреки че живее от три години с милионерския син Стоян Балевски и покрай него се шлайфа като светска дама, ходейки на езда  и на благотворителни събития, младият мъж все още не й е предложил брак.

Причината са родителите му, които искат за сина си булка от сой, а не хваната от „Биг брадър“.

Звездата на Зизу изгря в първия Биг Брадър преди 11 години, а малко след това момата бързо се прочу, отивайки на работа при Гала. В началото тя имаше много връзки и ухажори, но после реши да стане сериозна и да мисли за бъдещето.  Спря с купоните и свалките и хвана на въдицата милионерски син.

Родителите му обаче решиха, че не е от тяхната черга и че няма необходимото образование.

Затова  и преди година Зейнеб се записа да учи журналистика, но заветния пръстен все не получава и не получава!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *