За Бойко, премръзналите щъркели, Юнкер и останалите ЕвроИзмамници! Коментарът на Skandalno.net:

В началото на годината Европарламентът чете конско на Борисов заради Пирин. Според Брюксел плановете на ГЕРБ да застроят природния парк застрашавали екологичното равновесие и грубо нарушавали законите на страната ни. Същисан от евро-критиките главният Бай Х*й на държавата ни се изцепи: „Спирал съм инфраструктурни проекти с години, за да може да се излюпят новите щъркелчета. Карал съм министрите ми да пренасят лично блатни кокичета, за да не остане нито един стрък смачкан от валяк. Всичките ни европейски инфраструктурни проекти са с тунели за мечки, вълци, костенурки… Трасета сме променяли!“…

С арогантните си лъжи Борисов успя да замаже очите на европейците…

Но как гледат българите на управлението му?!

Ето как:

Борисов постъпва с народа си като с щъркелите – работел и изчаквал няколко години Банкянския му, за да им разруши естественото местообитание. Сам си го каза! Пред Европарламента.

Та в тоя ред на мисли: Щеше да е прекрасно ако беше променил трасето на ГЕРБ-аджийското си управление някъде към Анадола, и възможно по-далеч от милата ни родина! Че в България и хора, и животни, че и растения пропищяха от ГРОБарските проекти!

Дето мине валякът на ГЕРБ, нищо живо не остава. Всичко се мести, изнася, отнася и заминава. То и мечки и костенурки няма вече, ама тунели – дал Бойко!

Ний го плюем, ний го нещем, ама виж какви авери си имал по света – самият Юнкер се изказал, че от срещите си в България най му харесало да види приятеля си Борисов и да го понатисне дружески!?! То не бяха целувки, прегръдки, Живков и Брежнев в гроба почервеняха от срам – че такова линготене и натискане по мъжки историята ни нивгаш не е виждала! Радва се и одобрява Юнкер, а с него и всички останали врагове на България. И как да не се радва, като вижда, че страната ни се управлява тъпанарски. Че нали от това имат полза евроджендърските гейообразни велики сливи, опа – сили!

Наш Бочко може да се мляска и гушка, но отвътре му ври икипи. Притеснява се и се чуди дали няма да пропадне срещата между ЕС и Турция. Определена е за 26 март във Варна, но Борисов е на тръни. Явно вече му просветва картинката: ЕС е пред фалит, и не е привлекателен за комшиите откъм Босфора. Който има акъл, се натиска за ЕврАзийския, вместо за ЕвроГейския.

Но пред европарламента Бойко продължава да се държи на положение: Представил онзи ден следните гербови приоритети за България: „дигиталната икономика“ – дали пък не става дума за смяна на левовете с биткойни???; Западните Балкани – най-вероятно иска и тях да срине до нашия хал, че да не им завиждаме; бъдещето на младите хора – ГЕРБ вече им пожелаха на добър път като миячи на чинии и задници из европата; повишаване на цифровите умения каквото и да значи това – явно Борисов смята най-накрая да научи всички лелки зад гишетата да играят бойни игри в мрежа през работно време. Че безтуй при тая раздута 700-хилядна гербаджийска администрация не за всички се намира реална работа.

В заключение пред евро-депутатите Бойко заявил, че именно тия гореизброени хубавини са най-важни сега за България. Срам и позор за такова лицемерие! Десет години вече Банкянската Тиква се грижи за разцвета на страната ни. И я превърна в бостан! След толкова грижи за младите хора и за високите технологии, резултатите са налице: свестните младежи бягат зад граница, а тук остават само онези, които не щат да учат, а за работа разчитат на връзки… и на парите на мама и тате. Отдолу идват нови все по-неграмотни поколения българчета, които едва се справя и със смартфона си!

А ето го и бъдещето: Младите – далече от родната земя, а старите – заровени в нея! Деца – никакви! Само тикви и марихуани ще виреят по родните полета… ако не си разчистим овреме градинката! Skandalno.net

Автор: Огняна Червенова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

  2. Бойко българоубиеца мръсна американска подложка ти ли каза на джендържурналистите от таймс че шибаното ти правителство ще гони руски дипломати заради англия тя нали вече не е член на есмафията само да си посмял да изядеш поредни райна часовете ти се броят от народа ти или ние мръстнико

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *