Защо Смъртта на Горбачов Зарадва толкова много хора:


Помня каква надежда за промяна носеха идеите на Горбачов за „перестройка“ в целия соцлагер в средата на 80-те. Защото имаше нужда от промяна, но не и от унищожение. А Горбачовото преустройство доведе до рухването на цял един обществен строй, на всичките му достижения, в прекрояване на държавни граници, в отричане и анатемосване живота, съдбите и идеалите на честно градилите го милиони хора по света. И в налагане хегемонията на една държава и появата на еднополюсния свят. Но това, последното, се променя сега пред очите ни. И каква закономерна ирония – „перестройката“ на света тръгва отново от родината на Горби. Време беше. Смъртта на Горбачов идва в момент, когато се ражда нов свят – символиката е ясна. Затова сега смъртта му радва мнозина.

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

    • Аз, няма да мълча!!!Изплю се върху паметта на милиони, победили мракобесния хитлеризъм и фашизъм!!! Удави, светът в кръв!!! Изгори, милиони съдби на няколко поколения, честни хора!!! Докара на власт, гадове мръсни с продадени на дявола души!!! АНАТЕМА И В АДА!!!

    • За мъртвите или добро или нищо ОСВЕН ИСТИНАТА.
      Научете я най-после тази сентенция щом искате да я цитирате.

  1. В АДА ДА ГОРИШ ГОРБИ ЗАЕДНО С ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОДСЪВЕТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ ПОТОМСТВА ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ НАТО ЕС САЩ СОРОС МНОГО СКОРО ПРИ ГОРБИ ДА ОТИДЕТЕ

  2. Мирно и кротко предаде половината свят. Но сегашните господари не дават света мирно и кротко. Ще го запалят, но няма да го споделят.

  3. За този, който провали и продаде живота на българите и половината свят,пожелавам да гори и се пържи вечно в ада!

  4. Заради този американски глобалист фашист е днешната
    Братоубийствена война в Украйна. По добре е да не се
    бе раждал.

  5. Миша Райкин – предател, на когото и Юда би завидял. Все пак друго си е с един замах да предадеш около 300 милиона души. Отделно тези, които към момента на перестройката вече не бяха между живите, но бяха вложили своя труд в изграждането на социалистическите страни и техните икономики, селско стопанство, градове, инфраструктура, язовири, почивни бази и т.н.

  6. Как живя толкова дълго с такава огромна вина пред цял свят? Ако беше човек, щеше да умре от угризение на съвестта; но не е човек – американска подлога е.

  7. ГОРБИ,КАТО ИДЕШ В АДА ИМ КАЖИ ДА СЕ ПОСМЕСТЯТ МАЛКО,ЧЕ ИДАТ ОЩЕ ПРЕДАТЕЛИ!ЮДА ИСКАРИОТСКИ,ПРЕДАДЕ ПОЛОВИНАТА СВЯТ,СЕГА ПОЧЕСТИ!СЕГА ПУТИН ОПРАВЯ КАШАТА,ДЕТО ТОЙ Я ЗАБЪРКА,С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ТАЧЪР И АМЕРИКАНЦИТЕ.И НА ОНЯ СВЯТ ДАНО НЕ МАМЕРИШ ПОЛОЙ,ПРЕДАТЕЛЮ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *