Зашеметяващи НОВИНИ! ВЛАДИМИР ПУТИН обърна НОВА страница за БЪЛГАРИЯ! Вижте какво направи РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ с Борисов и калинките! Разкритията ШОКИРАТ! Вижте ТУК!

Вчера, по инициатива на българската страна, се състоя телефонен разговор на президента на Руската федерация  Владимир Путин  с българския премиер Бойко Борисов,  съобщава   РИА „Новости“.

РУСКИЯТ  президент/ чак сега /,  поздрави Борисов с избирането му за премиер на новото правителство и изрази надежда, че руско-българските отношения ще се развиват в конструктивен дух.

В хода на разговора двамата  обсъдиха сътрудничеството в политическата, икономическата, енергийната и хуманитарната области.

Една от важните за България теми на разговора е била възможността за реанимиране на проекта АЕЦ „Белене“.  При това Борисов споделил, че българската страна търси стратегически инвеститор за изграждане на ядрената централа. И за малките деца е ясно, че такъв инвеститор би могла да бъде само Русия.

На обсъждане е била подложена и темата за тъй наречения газов хъб „Балкан“, което преведено на разбираем език означава възраждане на Южен поток за България.

Ясен акцент е бил поставен и на мероприятията, посветени на 25 годишнината от подписването на руско-българския договор за приятелство и сътрудничество, както и на предстоящите тържества по повод 140 годишнината от освобождението на България от турско робство, които ще започнат през 2018 г.

В тази връзка припомняме, че преди три дни публикувахме статия/ целия текст виж ТУК /, в която твърдяхме, по информация на руското интернет издание „Евразия Дейли“, че официална София, за пръв път,  застана на страната на Русия в спора й с ЕК, относно изграждането на руските газопроводи за Източна и Западна Европа. И че Владимир Путин възражда Южен поток за България.

Тогава някои наши читатели изразиха съмнение в достоверността на тези твърдения. Истината, обаче, разкрита от вчерашния телефонен разговор, проведен с Владимир Путин по инициатива на Борисов, е още по драстична.

Официална София не само застана на страната на Русия. Нещо повече. Борисов бе принуден да МОЛИ руския президент за телефонен разговор.

Кое предизвика този шокиращ за Борисов и неговите калинки обрат?  Ами много просто. След като нашите западни „приятели“, наредиха на своите пудели Кунева и Борисов да закрият почти всички мощности на АЕЦ „Козлодуй“ и да спрат започнатите строежи на АЕЦ „Белене“ и Южен поток, държавата ни остана без газ и без ток. По тази причина цените на газ и ток полетяха нагоре с космическите 35 – 40%.

Това се случи въпреки уверенията на „големите“ гербаджийски „експерти“ Делян Добрев, Трайчо Трайков и още куп други, че видите ли на България не й трябвал ток, защото сме имали в излишък. Икономиката в страната не била голяма, а  и населението било малко, та затова нямало нужда от ток. А от съществуващите „мощности“, ние можело дори и да изнасяме ел.енергия за Турция!?

Както се оказа всички тези приказки си бяха  АБСОЛЮТНА  ЛЪЖА.  Вместо да строим ядрена централа в България и да имаме  ЕВТИН  ТОК, сега Турция строи две ядрени такива централи. Вместо да строим Южен поток и да имаме печалба от транзита, както  и ЕВТИН ГАЗ, сега Турция строи „Турски поток“.  И съвсем  скоро ще трябва да купуваме ток и газ от ТУРЦИЯ. И да бъдем тотално зависими от турските ислямисти.

И всички тези „благинки“ ги дължим на Борисов и неговите калинки. Именно Борисов преди 7 години се бе изправил в цял ръст и каканижеше, че АЕЦ „Белене“ била един гьол, а Южен поток бил толкова скъп, че не си струвало и да говорим за него.

Сега, същият този Борисов се умилква като паленце около Владимир Путин, както преди това се умилкваше около Ердоган. Защото България наистина остава без ток и без газ.  И затова  през идващата зима със сигурност ще започнат бунтове много по-страшни от протестите през февруари 2013 г. Защото хората вече едва сдържат гнева си от поредната подигравка с мизерстващия народ, наречена „ново правителство Борисов 3“.

Така започва да се сбъдва първата стъпка от мечтата на българския народ да се отърси веднъж завинаги от омразното Гербаджийско робство.

Владимир Путин и Русия неумолимо вземат нещата в свои ръце. И поставят Борисов и герберските калинки  на местата им. И съвсем не е далеч времето, когато  СЪДЪТ  ще търси отговорност от тези грабливи „герои“ на българския преход.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Браво. Много поучителна статия. Личи си, че авторът е начетена и всестранно развита личност…

    • говорите приказки неподкрепени от нито една цифра.т..правите агитация.Аз мога да кажа че живота в Сибир живота е много похубав,но живея в България.Е,вие ще ми повярвате ли на моето твърдение.

  2. Отношението на Вл.Путин никога не се е променяло спрямо българския народ и България.Но твърде много му бяха ангажиментите за да се занимава с подобия борисов и сие олигофренията му. А останала част българи продължават да спят дълбоко на оглозганите си задници и да чакат Вл.Путин и Русия. Путин не обича хора със смачкано достойноство. Така че, колкото и да харесвам статиите на Иво Македонски сега му възразявам, но все пак като информация, че каракачанският пес е клекнал ми хареса.

  3. Само вижте раболепната физиономия на българският министър председател при здрависването му с Ердоган и няма начин да не се почувствувате унизени ! Как можаха българи да гласуват за този плужек ??!!

  4. Оставка на тиквата със измама мин. пред. като броиха и умрелите за да натаманят резултата от изборите…

  5. Смехотворна статия служеща на определени политически сили. Някой и друга овца може да се върже но измамата прозира съшита с бели конци. От сърце се смях докато я четох. Особено на момента в който ел. енергията поскъпнала с „35-40%“

  6. Иво Македонски ??? Какво друго може да напише такъв родоотстъпник ?

    • Защото не подкрепя Америка ли. Ти българин ли си или американец. Ако си българин харесвай и мрази всики други по свой избор, но бъди преди всичко българин

  7. закриването на аеца стана с Кунева и комунистите,какъв борисов.я си сверете данните и тогава пишете.

  8. Защото не подкрепя Америка ли. Ти българин ли си или американец. Ако си българин харесвай и мрази всики други по свой избор, но бъди преди всичко българин

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *