Захарова препоръча на САЩ да потърсят помощ в издирването на своя дрон от „украинските гмуркачи“, взривили Северен поток

„Джон, вземете от „Ню Йорк таймс“ телефона на частната украинска компания, която според вашата пропаганда е взривила тръбопроводите „Северен поток“ много, много дълбоко в Балтийско море. Според твърденията на вашите медии, това са специалисти от дълбока класа. Те ще ви извадят дрона“, написа днес Мария Захарова в Телеграм.

Говорителката на руската дипломация Мария Захарова препоръча на САЩ да потърсят помощ в издирването на своя дрон, паднал в Черно море, от украинската компания, която според западните медии „може да е замесена във взривяването на газопроводите „Северен поток“, предаде ТАСС.

Захарова коментира думите на Джон Кърби, говорителя на Съвета за национална сигурност на САЩ, че той не е сигурен дали отломките от дрона може да бъдат извадени за разследване, тъй като устройството се намира дълбоко на морското дъно.

„Джон, вземете от „Ню Йорк таймс“ телефона на частната украинска компания, която според вашата пропаганда е взривила тръбопроводите „Северен поток“ много, много дълбоко в Балтийско море. Според твърденията на вашите медии, това са специалисти от дълбока класа. Те ще ви извадят дрона“, написа днес руската дипломатка в Телеграм.

Въоръжените сили на САЩ съобщиха на 14 март, че руски изтребител е ударил витлото на американски разузнавателен дрон, което е довело до падането на дрона в Черно море. Москва отрече американската версия за събитията и каза, че дронът е паднал сам в резултат на резки маневри, които е предприел за да избяга от вдигнат под тревога руски изтребител.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. бъзикня-на място..а за патока е ясно кат бял ден..кой има интерес да го направи..е не русия,тя може да спре крана,що да го руши-ще чака др.време,пак да заработи..полша и укрия нямат капацитет да го сторят,пък да бият по германия,в тоя момент..страх ги е,комшии са..германия все пак помага сега с помощи,оръжия..норвегия има обаче интерес-да измести русия в доставки на газ за швабите..но тя пък сама не може да вземе решение..и така стигаме до тартора..който си изми ръцете с укрите..и дигна пушилката с фалшивия флаг..фалшивият флаг обаче е един друг патент..юдейски специалитет..летище бургас..айдее..швабите да духат супата-заслужават си го..

  2. Г-О зАХАРОВА ,ЩЕ ИМ ТРЯБВА И бЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ЗА ДА НИ ВКАРАТ ПЪРВИ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ ВАС.

  3. Еми какво правят американски дронове на 80 км от Русия? Ако са на същото разстояние от САЩ няма ли да ги свалят? Те от едни балони се изплашиха и ги отстреляха….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *