Започна се! НАЦИОНАЛНА СТАЧКА И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ОТ ПОНЕДЕЛНИК! БЛОКИРАМЕ ДЪРЖАВАТА ДО ОСТАВКАТА НА ХУНТАТА – Понеделник, 7 часа!

ВНИМАНИЕ! В ПОНЕДЕЛНИК В 7 СУТРИНТА ВСИЧКИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА С ПРИЗИВА: „ВСИЧКИ ВЪН!“ ОТ ПОНЕДЕЛНИК БЛОКИРАНЕ НА МАГИСТРАЛИ, БУЛЕВАРДИ, ГАРИ, АВТОГАРИ, ЛЕТИЩА, ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ СГРАДИ… ПЪЛНА БЛОКАДА НА ДЪРЖАВАТА – ДО ОСТАВКАТА НА ХУНТАТА!

Организаторите на протеста обявиха Национална стачка Гражданско неподчинение в цялата страна. В понеделник, 7 сутринта ще бъдат обсадени парламентът, съдебните палати, магистрали, булеварди, гари, автогари и всички останали обществени и общински сгради в държавата.

Адвокат Николай Хаджигенов съобщи от трибуната на протеста: „В понеделник, в 7 сутринта нека всички се съберем пред парламента, да изгоним депутатите. Целта на националната стачка е мирна. Събираме се в понеделник. Носете си нещо за ядене и застанете там, където ще пречите ефективно на властта. Ще обсадим не само парламента, а и съдебните палати и всички обществени сгради, ще затворим магистралите и булевардите в цялата страна. Седнете където можете. Никой не може да упражни насилие срещу вас. Снимайте ги с телефоните си. Помнете, че това е последната ви възможност да преборите Диктатурата. „Всички вън“, призова адвокатът. Той допълни още: „Добре сте дошли от цялата страна. Утре ще дадем указания как да се блокира всяка една сграда, гара, летище…“.

Триото организатори Хаджигенов, Минеков и Бабикян обявиха още, че всеки престъпник, бил той и главният прокурор, щом е извършил престъпление, може да бъде задържан от граждани.

Те показаха и заповед за граждански арест на лицето Иван Гешев.

Организаторите на протеста Хаджигенов, Минеков и Бабикян показаха заповедта за гражданския арест на главния прокурор Иван Гешев

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ТОЗИ Е ПОСЛЕДНИЯ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ В ИМЕТО НА РОДИНАТА И ДЕЦАТА НИ ИЗЛЕЗ ПО ПЛОЩАДИТЕ НАРОДЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *