Западът усети, че се е прецакал и се дистанцира от Навални! (С ВИДЕО)

Циркът е пълен! Западът най-сетне „стопли“, че е заложил на куц кон с Навални, и панически започна да се дистанцира от него.

Вчера BBC публикуваха статия, в която цитират Amnesty International и по-конкретно решението им да извадят Навални от категорията „пленник на съвестта“. („prisoner of conscience“ – термин, въведен от Амнести Интернешънъл през 60-те години, с който те обозначват видна фигура, подложена на репресии заради опозиционната си дейност).

Оказва се, че след като са ги „бомбардирани“ с хиляди сигнали и доказателства за десетки речи на омразата от страна на Навални, някой на Запад все пак се е сетил да провери миналото му, и е открил нещо, което се знае от 15 години – че Навални е започнал политическата си кариера като десен ултранационалист, расист, ксенофоб и хомофоб, който нарича милионите жители на Руската федерация от Кавказ „хлебарки“ и предлага да бъдат „избити до крак“ и „застреляни“. Въпросното видео можете да видите тук.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Тази статия е в отговор на дебнещата „демократична общност“ у нас, съставена от хиляди седесарско-соросоидни НПО-та, които, заплатени от западните си спонсори, клеймят всяка истина като „враждебна на евроатлантизма комунистическа пропаганда“. И понеже на нас от Skandalno.net ни писна от клишето по адрес на Навални, с което ни отговаря всеки платен „неолиберал“… че „Навални е руският Христо Ботев, върнал се в мръсната руска кочина, за да загине като герой”. Ето го героят:

След като вече сме наясно с последната и окончателна позиция на Запада по темата „Навални”, мисля, че е редно да посочим какво мислят по въпроса и самите руснаци.

Вадим Пархоменко формулира доста адекватно позицията на средностатистическия руснак: „Когато падна СССР, САЩ, чрез своите стотици НПО-та, чрез купени местни олигарси и благодарение на най-висшия си руски агент – пияницата Елцин, овладяха и започнаха да управляват Русия като своя колония. Добиваха нефт и полезни изкопаеми без да плащат налози и данъци, с което превърнаха Русия в бедна кочина. Но малко преди погребението на Майка Русия, дойде Путин. Той за десет години изрита НПО-тата, и една голяма част от олигарсите, накара западните компании да си плащат данъците, и най-важното – върна на руския народ гордостта и увереността в собствената му държава. В очите на обикновения руснак Западът е просто един алчен звяр, който се опитва да разкъса страната и да я ограби. От онзи момент насам всеки руски опозиционер, който се опита да прокарва удобни за Запада политики, е възприеман от народа като агент на тези държави, заради които руснаците така тежко пострадаха през 90-те години на миналия век. Обикновеният руснак не се впечатлява, когато Полицията набие канчетата на няколко протестиращи или когато някъде гръмне корупционен скандал. Твърдата ръка е нещо, което се очаква от полицията там. Основният страх е да не се повторят 90-те години. И такива откровено платени и зависими от външни сили персони като Навални, са особено противни на масата хора там. Затова и 95 % от руснаците не вярват на Навални.”

Защо 95 % от руснаците не вярват на Навални? По няколко причини:

1) Навални е подсъдим в дело, заведено от френския мениджмънт на козметичната компания „Ив Роше“ за мошеничество и присвояване на финансови средства за стотици хиляди евро. Навални и неговият брат са имали договор с „Ив Роше“ за транспорт и логистика на козметиката, но французите завеждат дело срещу тях. Французите, не руснаците. Според самият Навални, руските власти са притиснали французите да го съдят, за да го елиминират като опозиция. Къде е истината, един Бог знае.

2) Миналото на Навални е изключително интересно. Той започва кариерата си като крайно радикален националист, преди да осъществи контакта с днешните си западни спонсори, които го превърнаха в неолиберал и глобалист. Странно е, че и на Запад, и в България никой така и не си направи труда да потърси инфо за „руския Христо Ботев”. А най-учудващото е как силите, спансорирали Навални не са свалили от интернет дискредитиращите го видеа.

3) Руснаците са убедени, че ако Путин е искал Навални мъртъв, той отдавна щеше да е мъртъв. Също така са убедени, че връщането на Навални в Русия точно в онзи момент, е било активно мероприятие за отвличане на вниманието от протестите в Щатите и карамболите около Капитолия във Вашингтон.

4) Руснаците не са идиоти. Те знаят, че в страната им има корупция, но не вярват че Путин е корумпиран. Просто защото постът „Президент“ в Русия е равен на „император“. А на един император му се дава всичко и това е по презумпция. На Путин не му се налага да краде пари, а власт си има премного. От самото начало на историята покрай двореца в Геленджик руснаците бяха силно скептични. Просто историята за „възмутените работници, направили професионални снимки на палата на Путин и изпратили тези снимки на Навални, докато той лежи отровен в Германия”… такива истории в Русия не вървят. Още повече, когато стана ясно, че снимките са направени от германски професионален снимачен екип.

5) И основната причина – големият страх на руснаците е, че Западът иска Русия раздробена и бедна. А Путин, при всичките му надостатъци, пази страната и народа си от тази опасност.

Нека обобщим:

Дали Путин е корумпиран? Крайно неясно. Няма нито едно сигурно доказателство в тази посока.

Дали руснаците са уморени от неговото 20-годишно царуване и искат ли промяна? Може би. Но не биха заменили Путин със западен неолиберален агент, какъвто е Навални.

Защото за масата руснаци Навални е зависима от външни сили политическа пр@ститутк@ и не му вярват. Затова и на протестите в негова подкрепа не се събраха повече от 10 хил. души, макар в Москва да живеят 20 милиона. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НЕВАЛНИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ГРЕШНИК МОЖЕ ДА СЕ ПОДРЕДИ ДО ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН ПО ПРЕДАТЕЛСТВО НА СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА НА ВЕЛИКАТА И СВЯТА ТЯ Е НАДЕЖДА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ М.АЗИМ ТЕ ПРЕДАТЕЛ НЕВАЛНИ ТИ ИСКАШ ДА УБИЕШ НАДЕЖДАТА НА ПОДСЪВЕТСКИТЕ ДЪРЖАВИ НО НЯМА ДА УСПЕЕШ ОБИЧАМЕ РУСИЯ И ВЛАДИМИР ПУТИН И НАВЕКИ ЩЕ Е ТАКА ЗАЩОТО ПОЗНАВАМЕ ЧИСТАТА РУСКА ДУША МРАЗИМ ТЕ ЛЪЖЕЦ И ПРЕДАТЕЛ НЕВАЛНИ МРАЗИМ ТЕ ТЪЙ КАКТА МРАЗИМ НАТО ЕС САЩ СОРОС НЕ ТИ ВЯРВАМЕ ТЪЙ КАКТО НЕ ВЯРВАМЕ В НИТО ЕДНА ВАКСИНА ВЯРВАМЕ САМО НА РУСКАТА ВЪКСИНА ТЪЙ КАКТО ВЯРВАМЕ НА ВЕЛИКО РУСИЯ И ВЛАДИМИР ПУТИН ТОЙ Я НАПРАВИ ОТНОВО ВЕЛИКА И ИМА ОБИЧТА ДОВЕРИЕТО И НАДЕЖДАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗАЩОТО ГИ ЗАСЛУЖИ С ДЕЛА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *