Закараха Евгени Минчев принудително в съда за делото с Венета Райкова

Евгени бесенЕвгени Минчев бе заведен  вчера принудително в съда за делото за клевета, което заведе в края на миналата година  срещу него Венета Райкова.

Лордът бе посетен още сутринта от екип на „Съдебна охрана“, който трябваше  го докара на процеса в Софийския градски съд. Това е втори старт на делото, на първия той не се появи, като представи безумен болничен, че страда от дискомфорт на тялото си.

Минчев и Венета застанаха един срещу друг в съдебната зала, след като в разгара на ВИП Брадър през ноември между тях избухна ожесточена война. Още в началото те започнаха да се обиждат, а лордът разказа как я е гонил с ритници от свое парти и то на два пъти. Светските персони развалиха дългогодишната си служебна  дружба, заради скандални думи на паркетния лъв в най-четеното светско списание у нас – „LOVE style“.

В свое интервю  пиперливият ватман се изгаври извън всичко и с личната хигиена на водещата, наричайки я „хемороид“, както и обяви, че „мирише на прокиснало мляко“.

Обидена  от думите му, Райкова веднага  заведе иск на стойност 50 000 лева. На толкова тя оцени обезщетението за нанесените й морални щети. Тя дойде  на делото с гордо вдигната глава ухаеща не на развалено мляко, а на парфюм и изрази  надежда, че справедливостта ще възтържествува и то в нейна полза. В това време Минчев бе докаран насила от съдебна охрана, която го взе любезно от дома му и го ескортира до съда, без да се интересува, че на лорда никак, ама никак не му се ходи и панически се страхува да не стане за резил и едновременно с това да се раздели с 50 бона в полза на Венета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *