Диана Любенова изглади бръчки и напомпа джуки

Диана ЛюбеноваВодещата и актриса Диана Любенова напоследък вче по-често прибягва до корекции на лицето си. Последната промяна в нея са сочните устни като на изгряваща плеймейтка.

Лицето й е изцяло обновено, откакто стана водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“. Всичко стана поетапно, за да не се шокират много зрителите.

Подобно на всички дами от родния шоубизнес  Диана също иска ясно очертани скули, но без драстчната намеса на скалпела. Пластичният хирург, при когото тя  тайно ходи, е опънал здраво кожата на лицето й, прибрал е бузите и е напълнил джуките й със силикон, но в умерени количества, за да не изглеждат вулгарно.

Преди месеци Любенова имаше бръчици от възрастта  около устата, както и на челото си, но те са останали почти в миналото.

За съжаление тези операции и процедури не гарантират вечна младост и бръчките на челото пак са се върнали. Това кара певицата да стои като мумия на екрана и да не гримасничи много, тъй като  ще лъснат всичките й недостатъци, а тя повече от всякога иска да изглежда красива.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *