Жена на украински политик се съблече гола, защото я оставил заради друга

украйна булкаПотребителите от цел свят с неприкрит интерес разглеждат фотосите на снималата се полугола бивша съпруга на новия управител на Дергачевски район на Харковска област на Украйна.

Хубавата  жена на Александър Политуха е напълнила профилите си в мрежите с доста недвусмислени и секси снимки.

32-годишната Елена има доста забележителни форми, с които и шашна мрежата.Преди да бъде настанен на  държавната служба Политуха се е занимавал със собствен бизнес. Той е сочен за един от най-големите производители на сапун в Украйна. Елена пък е родена в интелигентно семейство и е завършила музикално училище. След сватбата красавицата се отдала на семейния живот и майчинството и слязла извън светлината на прожекторите.

Политическото издигане на Политуха обаче сложило край на семейната идилия. По думите на привлекателната блондинка, през януари  съпругът й я е напуснал, веднага  след като  получил поста на управител на Дергачевски район.

„Отскоро в живота ми стават събития, които аз изобщо не мога да си обясня. Аз съм майка, имаме дете с мъжа ми Александър сме заедно близо десет години. Неочаквано той напусна дома ни без причина, лиши от средства сина си Александър и мен“, написа Елена в страницата си във Фейсбук.

Елена  добави, че веднага след това  любимият й съпруг се е обърнал към съда, за да подаде молба за развод. В хода на процеса е станало ясно, че той ще вземе всички семейни пари след развода и даже всичките средства, спестени за сина им Александър, ще отидат при него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аз винаги съм казвал, че шансът на добрите хора да се издигнат в политиката е минимален. Александър го доказва.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *