Ето защо американските наемници от ЧВК „Моцарт“ се появиха край Бахмут! Истината ще ви Шокира:

Преди около месец група американски наемници пристигна в зоната на местоназначението си към въоръжените сили на Украйна край Артьомовск (Бахмут) – около десет, или петнадесет души. Този „безкористен екип“ се управлява от бившия полковник от морската пехота на САЩ Андрю Милбърн, шеф на ЧВК „Моцарт“.

Още преди да се появи във военната зона, Милбърн, както се казва в родния му корпус на морската пехота, „изплези език“ („dumo your tongue out“) и започна да дава интервюта наляво и надясно – не като професионален военен, а като някакъв селски шоумен, кандидат за слава.

Едно от многобройните му изказвания беше филипика, че подопечните му бойци от „Моцарти“ са дошли в Украйна не да воюват, а само да повдигнат морала на украинската армия, като проведат някакви кални петдневни курсове за украински войници „на фронтовата линия“… от което се очаква явно мобилизираните новобранци във ВСУ така да задобреят, че да се изправят срещу руската ЧВК-машина „Вагнер“. И как звучи само: „Моцарт“ срещу „Вагнер“. Кой кого ще победи, чудят се всички.

Всъщност внушенията от интервютата на Милбърн имат малко общо с реалността. Защото е крайно несериозно да се сравняват шепа пенсионирани американски шкембета със сериозни руски момчета.

Второ. За какви петдневни курсове говори този човек? Украинските военни месеци наред са обучавани на най-модерните полигони в Европа да стрелят с най-модерните западни оръжия. Това са мащабни програми за обучение на десетки хиляди украински военни, в които Западът налива милиарди долари. И на какво може сега група пенсионирани тумбаци да научи бойците от въоръжените сили на Украйна за пет дни… и то „на фронта“?

А и с морала на украинските войници, който Милбърн и шайката му уж щели да вдигат, нещата не стоят толкова просто.

Моралният дух на войниците от въоръжените сили на Украйна сега е наистина висок, особено след като си върнаха Херсон. Сега те са на режим „смелост“ и са готови дори утре да се втурнат на самоубийствена атака през Днепър – точно срещу артилерийския огън на добре укрепените руски позиции. И едва ли имат нужда да ги посещават шкембета, за да им вдигат морала.

Така че защо тогава „отборът с кореми“ дойде в Артьомовск? Каква е истинската цел на пристигането им? Ето това е най-интересното.

Въпреки комичния им външен вид и леката неадекватност в поведението им, задачата, поставена на пенсионираните морски пехотинци всъщност е доста сериозна. И не е точно военна.

Двама от членовете на екипа им, също офицери от Корпуса на морската пехота на САЩ (United States Marine Corps) – Джон Уесли и Хенри Розенфелд, са засичани в Косово през март 1999 г. При това всеки от тях – на няколко места в рамките на 1 седмица – в района на селата Дреница, Джаковица и Рачак – където имаше най-ожесточени сблъсъци между албанци и сърби и където сръбската и албанска кръв течаха като реки.

И там се обясняваше, че Уесли и Розенфелд са инструктори в Армията за освобождение на Косово (АОК), но никой така и не ги видя да обучават войници или да участват във военните действия. Самите албанци ги наричаха „chakali pasme“ – „задни чакали“, но много внимаваха при контакта си с тях.

По това време те работеха там с протекцията и под пълното покровителство на известния албански полеви командир Адем Яшари, който е тясно свързан с албанската мафия, действаща в Европа. Говореше се, че самият Яшари е довереник на министър-председателя на самопровъзгласилата се Република Косово Хашим Тачи.

В Европа хората на Яшари и Тачи традиционно контролират три вида престъпен бизнес – контрабандата на афганистански хероин, пристигащ във военновъздушните бази на НАТО, търговията с „човешки стоки“ (главно проститутки от източноевропейските страни) и търговията с човешки органи.

По време на конфликта в Косово хората на Яшари и други известни „полеви работници“ като – Агим Чеку, Рамуш Харадинай и други, от по-малък калибър, отвличат цивилни сърби, упоени ги транспортират в Албания, в град Борел, където бъбреците и сърцата им са били вземани.

Оттам органите незабавно са транспортирани до летище Ринас близо до Тирана (столицата на Албания) или до подземните авиобази Гайдер и Кучов. И вече от летището или от въздушните бази за полети на НАТО, са били транспортирани до Англия, Испания, Израел и Турция.

Показателното е, че клиентите на органите не бяха само европейски и турски торби с пари. Имаше и много клиенти от Америка, които летяха и до американските военни бази в Манхайм, Висбаден и Илесхайм (Германия), за да им присадят ново сръбско сърце преди тяхното собствено да е спряло. Или пък с цел просто да се подмладят, сменяйки вече износения си най-важен орган с такъв, взет от младо сръбско момче. Те летяха с личните си хирурзи и собствен медицински персонал.

А най-сложните операции по трансплантация на сърце и бъбрек се извършваха при най-строга секретност в немските клиники от мрежата на Хелиос – в Леуцин, Берлин-Бух и Крефелд.

Възползвайки се от тази престъпна схема, убиваща здрави хора, за да живеят други, които имат пари, много американски и британски милиардери са сменяли сърцата и бъбреците си по няколко пъти. Така например „Ferfluchter vom Frithof“ („пришълецът от гробището“), както го наричаха немските лекари, Дейвид Рокфелер, смени сърцето си осем пъти, преди окончателно да се пресели в отвъдното. Колко млади сърби са избити за тази цел – историята мълчи.

Целият този трудоемък процес – от намирането на жертвата, доставянето й до операционната маса в Борел, изваждането на сърцето и бъбреците, транзита до военновъздушната база в Германия за съответния клиент, долетял от Америка – зависеше от „експертната“ работа на терена в Косова на морските пехотинци Джон Уесли и Хенри Розенфелд.

Процесът, разбира се, е труден и сложен, но се печелят много пари. Уесли и Розенфелд може и да не са станали мултимилионери, но „сладката двойка“ вероятно вече са си подсигурили по една прилична пенсия и вила във Флорида.

Войната в Косово беше през 2008 г. Оттогава богатите „разхождащи се смъртници“, нуждаещи се от животоспасяваща трансплантация, в света не са намалели. И изглежда, че тези потенциални клиенти отново са направили оферта към фронтовите „инструктори“ – доставчици на органи, която те не могат да откажат.

Историята в известен смисъл се повтори. В Украйна, както в Сърбия навремето, се води гражданска война. В териториите, „освободени“ от въоръжените сили на Украйна, населението е проруски настроено и мнозина от тях стават пленници на ВСУ – понякога дори по обвинение, че са получавали хранителни продоволствия от руската армия. Всеки от тези хора може по всяко време да бъде пленен и откарани на операционната маса някъде в Харков или в Днепропетровск. Такива случаи вече са хиляди.

Само в Херсон още в първия ден на обявеното „филтрационно прочистване“ след влизането на ВСУ в града, са изчезнали 709 души. И това е според официалните данни Имат ли пръст в тези „изчезвания“ шкембестия екип от „доставчици на органи“, мотаещ се край Бахмут?

И докато пенсионираният полковник Андрю Милбърн грачи като пощръклял гарван преди буря и дава интервюта на всички медии, захранвайки пресата с легендата за някакви митични битки между неговия ЧВК „Моцарт“ и ЧВК „Вагнер“, едно друго ЧВК, кръстено на „д-р Менгеле“ и скрито в недрата на този „Моцарт“, в лицето на пенсионираните морски пехотинци Уесли и Розенфелд, се готви да разчлени пленниците от Херсон за нови богати „пришълци от американските гробища“.

А може и вече да са ги разчленили. И да ги съхраняват в специален фризер за изпращане до операционната маса в Германия.

Игор Моисеев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Не 709, в Окрайна са изчезнали над 70 000 жени и деца за органи на сатанинското царство…

  2. За моите години – никак не са малко, не съм чел нещо което да описва по-отвратителни факти, по-отвратителни и безчовешки постъпки, по голямо хуманитарно падение! Това наистина е върхът. Статията ме връща към случаите на изчезнали в България деца, които не бяха намерени никога! Такива постъпки не могат да бъдат оправдани по никакъв начин и от никого. Позор – не съм знаел че съществуват такива изчадия наричащи себе си елит на съвремието!

    • Е, много си изостанал, щом чак сега научаваш как се подсигуряват подходящи донори за рокфелеровци. Преди няколко година намериха край една магистрала в Испания мъртъв българин, уж блъснат от камион. Камиона не намериха, но се оказа, че и сърцето на починалия го няма.Такива катастрофи стават понякога, че сърцето на човека се изпарява.

  3. Имам един въпрос Защо сред бялата мафия има наймного глобалисти включително и у нас.

  4. живял съм малко в калабрия и пулия,ю.италия…мой приятел италианец ме предупрединедей вечер да ходиш сам в покрайнините-дори и кола-спират те принудително със шипове на пътя,докато се усетиш те свалят,бият ти инжекция за малък сън и…на др.ден осъмваш хвърлен в някоя канавка,я без бъбрек,я без друг орган..ако изобщо си жив…

  5. Вие за какво си мислите, че са модерните програми на телефоните ви за удобството да си измервате пулса, крачките на преходи и т.н?!
    Цифрата на дечиц@та е 8 000 000 на година.
    Добитъка, разбира се е на принципа- е, кой се интересува от мен. Каквото за всички- това и за мен. И любимото ми: “Не ме интересува”!
    Добитъка не се интересува- не, че не е наясно. Така му е по- удобно и по- безотговорно. Иначе трябва да погледне истината, да поеме отговорност и да излезе от зоната си на комфорт. А- и да изпита болка.
    Пасивността му е сигурната стъпка към гибелта му.
    Когато стане наистина напечено- тогава ще схване.
    Подпалването на балканската черга започна.

    • Хвърчат искри и се пали чергата на Балканите, но според мен идеята е всеки православен християнин да бъде заличен, а жените ще бъдат подарени на негро-мюсюлманските главорези, за да им народят нови европейчета, които ще мразят русия и ще слушкат повече хазарската мафия, готвещи се да създадат на територията на България частна държава.
      Подобна теза не съм чувал от никой анализатор, така че може и да греша. Точни дати на пророк не мога да дам, но тенденциите са такива.

      • Такава е тенденцията.
        Понеже съм вярваща (различно от религиозна), вярвам, че и това ще мине. Защото нашият Господ Исус Христос е един. Изходът е в Откровение на Йоан. Змеят ще бъде смачкан.
        Повярвай, FuckEu, в България има и се появяват чисти българи с чисти помисли.
        Да, ще бъде трудно, болезнено, но изходът е ясен. За мен.
        Историята ни също е доказала, че в тъмните времена израстват чисти и силни личности с лидерски качества.
        Имам лични примери, които ме изумиха, но няма да коментирам тук.

      • По отношение на България- частна държава- тя отдавна е частна фирма. Дори е регистрирана като такава. Собственикът го знаеш- чворош.

      • Аз по никакъв начин не отричам казаното от теб, а просто навързвам фактите, с които сатанистите правят опити да ни затрият :)
        А иначе, в България водачи – (лидери на правоверният божествен език)винаги е имало, но те винаги са били омаскарявани, мачкани и избивани.
        Да знам, че България е регистрирана като „Българска земя ООД“ като частна фирма, но сега ни готвят феодални владение – частни държави, което е леко по-различно. А там православни „диваци“ и ганьовци са нежелателни ;)
        По последното с айфона, няма как да взема отношение, защото никога не съм имал, надявам се и да не ми се наложи някога да ползвам „умни“ телефони :)
        Иначе възбуди любопитството ми и сега ако имаш желание може да разкажеш …..

      • Разказвам:
        Преди две години влязох в съответноте настройки на телефона си: изумих се- търси данни за всякакви процеси в тялото ми- от сърдечен ритъм, до най- малките подробности…Включая цикъл, пол, секс и т.н….
        В последствие бях в Кордопулова къща в Мелник. Правих снимки… след като ги прегледах,(снимките), видях(на снимките), топки зелена светлина, които се движат. Бяха толкова ярки, че се изплаших и ги изтрих. Преди това ги показах на мои близки и могат да го потвърдят.
        След известно време снимах разгневен човек- когато прегледах записа, около тялото му имаше движещи се и размазващи се същества. Този запис пазя все още.
        Звучи брутално, но е факт.

      • Тъмните времена раждат силни личности – хората са принудени да се борят с трудностите. Силните личности създават светли времена – когато се живее лесно. Светлите времена раждат тъмни личности – хората се отпускат и измързеляват. Тъмните личности раждат тъмни времена – кръговратът се затваря.

  6. Ако сте с айфон- посетете настройки, privacy, analytics and improvements- вижте какво ще откриете. Може да се изненадате.

    Ако снимате стари древни местности и къщи, или гневен човек- наблюдавайте. Около тях.
    Може да се изненадате, като мен.
    Засега дотук.
    Ако друг е наблюдавал и забелязал същите явления- ще бъде интересно да сподели.

    Странното за мен е, че никой досега не каза дума за това.

    • Светещите кълба се наричат ОРБИ. Не се виждат с просто око. Предимно се улавят от фотоапарати и видео камери. По принцип са ярко бели на цвят, но темата е мътна. Навярно имат и цветове, които на днешна дата се улавят от усъвършенствани обективи!

    • Преди десетина години (случайно) заснех ОРБ между две двуметрови каменни пирамиди пред старинна сграда в центъра на Кардиф(Уелс). Почти по същото време попаднах на темата и сравних моята снимка с други такива от нета. ОРБите почти винаги са в движение, оставят бледа „опашка“ след себе си. Нещо като енергийни малки комети :) Иначе се води, че притежават съзнание…

  7. вчера виждам приятел италианец и викам какво ново при вас-абе вика,марио драги продаде италия на печатарите…викам-бг я продадоха преди 30г..ееее,,със сигурност италия марио драги я продаде по-скъпо…той почна да се смее,но добави,60 милиона сме,ма нещо почнаха да ни редуцират..вече сме с отрицателен прираст…рипнах-и тука ви бием…от 30г сме тъй..да поясня-чарио драги е бивш вече премиер,бивш шеф на евр.централна банка,където пристига като служител на ню йоркската банка голдман сакс-същата банка,която през 70-тте години изпираше парите от дрога на сицилианците,които я изнасяхя зад океана укрита в пици…прословутата пица кънекшън..

  8. Питай приятеля си италианец какво търси.
    Лично гледах един такъв италианец момко, който каза: искам да съм в моята родина България! Аз съм тракиец и съм тук при прародителите ми- траките!
    След което опита да докаже способностите си на събрат балканец- българин. Опита да му скочи на бой…
    Познай какво му се случи- изчезна. Изчезна преди да му бъде счупена кратуната.
    Италианеца, де!
    Тъмния балкански субект просто продължи да си пие бирата…

  9. какво търси ли-работи под прикритие за краварската агенция за б-ба с наркотрафика наречена д е а…следи трафика отазия за еуропа..само че той не знае че аз знам…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *