Ето защо Всички Натискат Слави да Състави Правителство! Истината е Чудовищно Брутална

Ако се чудите защо всички парламентарно представени партии, дори и ГЕРБ призовават Слави Трифонов да състави правителство и декларират пълната си подкрепа към такъв кабинет, без претенции да участват в него… Знайте, че причината е в геополитиката. България е американска колония, която САЩ в момента натиска да участва в подло замислен военен конфликт с Русия.

След дълга служба на евроатлантическия колониализъм, западните ни „партньори“ уволниха мекерето си Борисов с групировката му ГЕРБ и в момента тече процес по подмяната им с нова компрадорска колониална администрация. И тъй като янките все още нямат готов управленски проект за подмантатната си територия България, в момента те печелят време за прегрупиране чрез предизвикан контролиран политически хаос.Осъществяват го чрез подмяна на вота на избирателите и чрез вкарване в парламента на свои директно подставени и инженирани партии.

В такава ситуация всички български партии бягат от отговорност. В момента никой не желае да оглави правителство, което съвсем скоро ще трябва да вдигне телефона, да козирува на янките и да сложи подписа си под заповед за атака срещу Русия. Нашите политици не са глупави и знаят, че за подобни действия двама български премиери и десетки министри бяха разстреляни от Народния съд след Втората световна война. Едно такова правителство, разбира се, би могло и да откаже на Западните варвари участие в конфликт с Русия. Но дори да го направи най-любезно, ще е по-лошия вариант от това да приеме участие, защото си е директно самоубийство… и то не само политическо.

Затова в момента всички, включително и президентът- US агент – негово Триморско Височество Румен Радев натискат лаика в политиката Слави да състави кабинет. И така лъсва истината за България през 2021 г. – В отдавна колонизираната от САЩ територия България партиите и политиците ни водят люти войни помежду си, но до една козируват и се кланят на „Козяк“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Няма какво да прибавя, освен, че България не е даже колония, а ПОДМАНДАТНА ТЕРИТОРИЯ, в която националните ни интересси доказано не струват пукната пара. Фактът, че всичко се концесионира за десетилетия напред, че суровините ни се инасят като подаръци, че сме най-бързо топящата се нация в света, че ни управлява цели десет години рядко ограничен тип, с ВЪНШНА благословия, това е истината , смазващата истина, която заблуденият ни народ смътно усеща, но без полза.

  2. Вчера, 26.04.21г Слави за пръв път след изборите говори онлайн. Показаха го по бнт, нова и др. Умен, разумен и интелигентен… Обясни аргументирано защо „Има такъв народ “ ще върне мандата. БРАВО СЛАВИ! ТАКА ТЕ ИСКАМЕ !

  3. Дрън, дрън, па Пляс! Тази стара българска поговорка от торлашко е много показателна за този случай. Само, че не знаете, какво значи Пляс! Много скоро ще разберете. Предсрочните избори в този момент у нас са най-лошия политически спектакъл от Великата промяна до сега. Системата на управление на държавата за последните десетина години е генерирала големи проблеми, за които бяха направени колосални усилия да останат скрити. Първо, може да не е хипер но сме на прага на сериозна инфлация, като от валутния борд ще остане само спомен. Второ, външния ни дълг до края на 22г. ще се удвои. Трето, няма да можем да усвоим и 1/3 от парите, които очакваме от ЕК по програмите за възстановяване. Четвърто, улиците ще почернеят от народ, който е недоволен, само, че няма да има конкретен обект срещу когото да протестират. Заключение – следващите 2-3 години ни очаква голям упадък на държавата и държавността, съпътстван от тотално обедняване и озверяване на почти 80% от населението на страната ни. Познайте, какво предстои да се случи?

    • Haralampi, molia te kaji, INFLATSIA na koia valita ochakvash – na evroto ili na leva. Horata triabva da znaiat za da se podgotviat – pone psihicheski. I zashto smiatash, che shte ime Inflatsia? Merci redvaritelno za raziasnenieto ti.

  4. И какво праим тогава? Ясно е ,че народът пак ще е от ебаната страна ,а тези които са горе кой път ще хванат?Ей, българино, българино тогава трябва да хванеш тоягите и по главите на всички тези, които 30г ви лъгаха и окрадоха най-безсрамно и нагло!

  5. За предстоящите проблеми е отговорен единствено Радев и за това той ще отговаря за служебното правителство, което ще назначи! Този бумеранг може би ще го лиши от втори мандат!

  6. Самата истина ,но как да се противопоставят политиците ни на САЩ,преди имахме защита от Русия ,а сега всички ни яхат и използват.Роби на света сме.

  7. За съжаление това е жестоката истина и какво ли още ни чака! Но си мисля всички от нашите хубостници горе говорят с недомлъвки за война с Русия,но кой ще изпратят на фронта ? Аз съм сигурен ,че никой от бившите ни войници били в казармата до 89г няма да тръгне срещу братята руснаци,а пък въобще няма да говорим за хърльовците, които не са били там и за нищо не стават!

  8. ТЕЗИ 2000 БЪЛГАРСКИ ДРИСЛЬОВЦИ НАТОВЦИ ЖИВИ ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ АКО ВДИГНАТ РЪКА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ПРОКЛЕТИ ДА СА И РОДИТЕЛИТЕ ИМ КОИТО СА ГИ СЪЗДАЛИ ПРОКЛЕТИ ДА СА И ПОТОМСТВАТА ИМ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *