Нинова: С отказа си да състави правителство, Слави подсигури връщането на ГЕРБ и ДПС на Власт!

По повод днешното изявление на Слави Трифонов, че партията му „Има такъв народ“ ще върне мандата обратно веднага щом й бъде връчен от президента, лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира следното:

С днешния си отказ да състави правителство Слави Трифонов провали възможността да се разгради мафиотския модел „Борисов“. С този акт партията „Има такъв народ“ хвърля държавата в хаос и осигурява връщането на ГЕРБ във властта.

Миналата седмица „Има такъв народ“ заедно с останалите две „нови“ партии категорично отказаха да подкрепят мораториума за забрана на ГЕРБ да сключват държавни сделки. Това даде златна възможност на Борисов да се окопае във властта, назначавайки само за няколко дни директори от ГЕРБ на най-важните държавни предприятия в енергетиката. Директори, които няма да можем да сменим през следващите 5 години.

С декларираното пък днес от Трифонов връщане на мандата, той и партията му блокират актуализацията на бюджета и осигуряването на средства за здраве, икономика и социални мерки.

Действията им блокират и възможността да приемем Плана за възстановяване и устойчивост.

Действията на Слави и партията му целяха единствено промени в Изборния кодекс с цел ГЕРБ и ДПС да овладеят ЦИК и да увеличат секциите в чужбина – нещо, което е изцяло в полза на ДПС.

Промяната, на която всички толкова се надявахме, се оказа подмяна. С безценната помощ на Слави Трифонов Задкулисието възкръсна, то се прероди в нов образ. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Как ще връща Герб на власт??? Така дава възможност на президента и негово служебно правителство да проведе изборите! Само да не бъде назначен някой нов Герджиков че тогава май наистина пак ще дойде Герб

  2. Щом Радев е МАСОН, колкото и да е интелигентен, няма да опази България от войната, която Щатите готвят с Русия. Медийната обработка, стотиците преводи на статии срещу Русия имат за цел да ни подготвят за огъня, в който ни хвърлят. Четете и Строго секретно на Иванджийски, неговите прогнози са брилянтни.

  3. ТОЧНО ТАКА ПРАВА Е КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРОМЯНАТА Е САМО С БСП СЛАВИ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ ИЗМАМИ НАРОДА

  4. Няма ден, в който в. Поглед с главен редактор Румен Петков да не излиза с материали срещу Корнелия Нинова. Няма друга медия, която да е натрупала такъв актив, да е събрала в юмрук всики нейни врагове с мисията да бъде премахната. Да БСП е единствената партия, която може да се противопостави на колониалния диктат в някаква степен. Тя ще свърши много бързо с кой да е друг, просто защото няма на нейното ниво.Станишев, Добрев,Жаблянов, Пирински, Миков, че и Крум станаха нейни врагове. И както писа Вацев, в предстоящите военни действия срещу Русия няма не само място за БСП в управлението, тя просто трябва да се смачка.

  5. АМИ ВЗИМАЙ МАНДАТА И ДЕЙСТВАЙ.С БОЙКО ОРЕВАХТЕ 15 ДЕНА СВЕТА.ХАЙДЕ ВЗИМАЙ МАНДАТА И ПРИКЛЮЧВАЙ ПАРТИЯТА .ЕГАТИ 60 МИЛИАРДА ,ЩЕ ДОЗАТРИЕТЕ ДЪАРЖАВАТА.СЛАВИ ВИНОВЕН ,МАЯ ВИНОВНА ,РАДЕВ ВИНОВЕН, НА ВАС ВСИЧКИ СА ВИ ВИНОВНИ. 15 ДЕНА ЕДНО И СЪЩО ОТ НИНОВА И БОРИСОВ ,ВСЕ ЕДНО СА СИ ПЛЮЛИ В УСТИТЕ.ДОКАТО ДРУГИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ ВСЕ ТАКА ,ЩЕ Е.АБЕ ЩО НА ДПС НИКОЙ НИКОГА НЕ ИМ Е ВИНОВЕН.?НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ВЪРТИШ КАТО ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ,И ХОРАТА ДА ТЕ СЛЕДВАТ.ВИКАЙТЕ ПАСКАЛЕВ ДА СВЪРШИ РАБОТАТА.20 ГОДИНИ САМО ПРАЗНИ ДРЪНКАНИЦИ!!!

  6. КОРНЕЛИЯ Е ЕДНА ГУПАЧКА.ЖАЛКА И ОГРАНИЧЕНА ЖЕНИЧКА…БЪРЗО ЗАБРАВИХМЕ КАКВИ ГИ НАДРОБИ ПРИВАТИЗИРАЙКИ…БРАВО СЛАВИ, ТАКА ТЕ ИСКАМЕ!

  7. РЕШЕНИЕТО Е САМО НОВИ ИЗБОРИ И МНОЗИНСТВО НА “ ИМА ТАКЪВ НАРОД „. ВЧЕРА, 26.04.21 СЛАВИ ПРОГОВОРИ ЗА ПРЪВ ПЪТ ПРЕД МЕДИИТЕ, ОНЛАЙН. УМЕН, РАЗУМЕН, ИНТЕЛИ-ГЕНТЕН…АРГУМЕНТИРАНО ОБЯСНИ ЗАЩО ВРЪЩАТ МАНДАТА. С ДОСТОЙНСТВО ОТХВЪРЛИ ОБИДНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ, КОИТО МУ ОТПРАВИ БОРИСОВ!

    • Жалки тролове на Козяк са налазили сайта. Плюйте, плюйте по Нинова, жалки американски роби. Дано дребните парици, които ви дават срещу услугата, си струват. То България е на предела си, скоро може и да я няма. И тогава ще виете като койоти за изгубената си родина, продажни слуги нещастни.

  8. Чета вашите елементарни коментари. Нищо не разбирате от народопсихология. Слави е приключил, като политик, нищо че иска да остане стерилен и няма да се оцапа с власт. Какво от това, народа не върви след слабите, а Слави показа творческа и психическа немощ. Ако сам не можа да разбере, някой трябваше да му подскаже, че в момента за 12-15месеца на държавата и трябва работещо правителство (НС), за да се осъществи реален демонтаж на статуквото и изграждане на някакво подобие на нормална държавност, която да гарантира елементарно спазване на законите и липса на възможност за пилеене на обществени пари. Въпреки, че ни проглушиха ушите, че трябва да се изкорени и изчегърта наследството на ББ в управлението на държавата, до момента тези, които имат възможността да започнат тази процедура, не направиха нищо. Гарантирам им, че на следващите избори, каквито и да са те, ще останат разочаровани. Не мешайте в тази ситуация президента. Той ,колкото и да се пъчи, за два месеца служебния кабинет не може да реши нито един сериозен проблем. На страната ни и трябва работещо НС, най-малко за една година.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *