Ето защо Велизар Енчев нарече Джамбазки – „хермафродит“! Истината е покъртителна, разкритията за Джамбазки – също!

Ангел Джамбазки даде на съд Велизар Енчев заради цитат от Ботев и разкрития за мръсното му минало.

Миналата седмица бе първото заседание на Софийския градски съд по делото на Ангел Джамбазки срещу Велизар Енчев. Кандидатът за евродепутат от ВМРО е засегнат от коментар на кандидата за евродепутат от гражданската квота на БСП, в който Енчев се обръща към Джамбазки думите на Христо Ботев: „Мъж ли си, жена ли, или хермафродит?…“ Нежната душа на Джамбазки била силно наранена от обвинението на Енчев, че в Европейския парламент Джамбазки е гласувал с „въздържал се“ за Истанбулската конвенция, а сега неспирно обикаля медиите, за да громи същата тази конвенция.

На 24 април т. г. в. „Галерия“ публикува документ на Европейския парламент, от който се вижда, че при дебатите за Истанбулската конвенция Джамбазки не гласува „против“ , а избира вота „въздържал се“. Защо ли? В софийския съд пишман воеводата проплака, че бил уязвен и от думите на Енчев: „В Брюксел го играе гей, а в София – бей“. Двама свидетели на Джамбазки потвърдиха в съдебната зала, че националистът е изпитал тежки душевни болки от публикацията на Енчев… и продължавал да страда. Страданието му се засилило и от друго разкритие – това за срамното гласуване на Джамбазки в Столичния общински съвет през 2010 г., когато Ангел Джамбазки все още е общински съветник от ГЕРБ. Той гласува „въздържал се“ за изграждането на паметник на американските летци, бомбардирали София през Втората световна война. Но това не пречи на Джамбазки още на следващия ден да оглави шумен протест пред посолството на САЩ в София срещу същия паметник.

И какво излиза от изнесените дотук факти? Че при две съдбоносни гласувания в европейския и в софийския парламент кресливият патриот от „Пиротска“ 5 не само не осъжда джендърството и бомбардирането на София, но всъщност ги подкрепя. Нека избирателите сами преценят кой е прав в съдебното дело „Ангел Джамбазки срещу Велизар Енчев“. От което би могла да последва и преценка на кого да дарят вота си. „Съдебно дело, което, случайно или не, се вихри точно сега – на старта на кампанията за избор на европейски депутати. Кристално ясно е: Ако на евровота на 26 май гласуваш за Джамбазки, ти подаряваш гласа си на ГЕРБ и подкрепяш Истанбулската конвенция!“, коментира Велизар Енчев в профила си във Фейсбук. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Е това сладурче-лъжливо, ебливо,как искам да го трескам на контра докато се уреве …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *