Еротична моделка с тежко обвинение: Футболистите ни са меки китки

БорянаЕротичната моделка Боряна Миткова вече  не си пада по футболисти. Тя сподели мнението си, че за нея те са по-големи женички от самите жени и се дължали, като обидени моми.

Според горещата блондинка у нас всички ритнитопковци били направо  меки китки и се правели на велики мъжаги, без да са такива. „Вече не останаха никакви мъже в спорта, само разни капризни момченца, които са като момиченца! Разочарована съм, че вече изобщо нямаме  у нас свестни и нормални  футболисти“, заявява категорично Боряна.

Някои предполагат, че  силиконката си е променила мнението за цялата футболна гилдия заради романа си си и прекратените интимни чатове под хотелските завивки  с Ивелин Попов.

Наскоро тя показа публично еротичен чат с гаджето на Елена Паришева, в който си личеше, че двамата са интимни, а после заяви, че ритнитопковецът  я е блокирал във Фейсбук и не искал повече да я вижда, заради излизането на показ на отношенията им. Ивелин даже стигна дотам, че отрече той да си е писал с нея и набеди някой неизвестен, който се е представял за него с фалшив профил.

„Ако профила му беше фалшив и си чатех с негов двойник, защо двойникът му  ме блокира?“, пита съвсем логично  Боряна.

Преди месец тя извади и разпечатка на чат с Митьо Пищова, в който го нарича лъжец, а той пък признава, че трябва да лъжеш, за да живееш добре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *