Ердоган дал 20 млн. евро ДА СИ КУПИ БЪЛГАРИЯ! Султанът Бесен на Борисов и Местан! Вижте Защо:

20 млн. евро е изсипал турският президент Ердоган, за да вкара ДОСТ в парламента и така да направи България свой васал, диктувайки задкулисно политиката й.

Тези данни разпространи сайтът Епицентър.бг, който се позовава на  източници от ДАНС, спипали част от каналите за купуване на гласове у нас.

Униформените разбиха схеми за раздаване на торби с хранителни стоки по време на кампанията. Пунктове за подкупи с ориз, брашно и други продукти са засечени в Добрич, Търговище, Силистра и на още десетки места с преобладаващо турско малцинство, като най-много са били в Кърджали.

Само в Добрич при полицейска акция бяха открити и конфискувани 970 торби с опаковани храни, които е трябвало да бъдат раздадени тайно в джамиите на богомолците, уж като хуманитарни помощи. Само че на мястото на подателя било написано „ДОСТ“. При подобна акция спипали торби и в Търговище.

Освен пакетите с ориз, макарони, боб, леща и бисквити, в торбите били сложени и банкноти от по 100 евро.

А когато торбите привършели, имамите в джамиите започвали да раздават пари на ръка. Най-много ресурси се изсипали в Кърджали, защото това е първата област, която Ердоганова Турция иска да откъсне от България. Самите избиратели на ДПС често докладвали на службите за невиждана агитация и подкупи. Те издали, че в джамиите открито се агитира за партията на Местан, а при имамите имало специални списъци, в които пред Аллах хората декларирали верността си към ДОСТ. Срещу всеки подпис с обещание да гласуват, мъжете получавали по 100 евро. Из града се носят легенди колко пари са изсипани само там. Говори се, че само в областния център Кърджали са раздадени около 20 милиона лева!

Точно там отиде да агитира и турският посланик Сюлейман Гьокче, който въпреки многократните предупреждения от Външно министерство не спря да се меси в изборите до края им. Резултатът е, че в Кърджали радикалния Местан отмъкна от умерения Доган 20 хиляди гласа за ислямистката си сепаратистка кауза!

Пак в джамиите и в селските читалища имами наричали ДПС „гяурска партия“ и „предатели“. През последната седмица емисари от Турция ходели от село в село по всички насалани с турци райони на България и раздавали пакети с храни на ръка от врата на врата, свидетелстват верни хора на Доган. Няколко тайни склада с чували с продукти така и не били разкрити от полицията навреме.

Въпреки автобусите, засиленото гласуване в Турция и всички мерки Кърджали да стане турски вилает, Местан не успя да влезе в парламента. Той обаче не само не призна поражението, но и нагло поиска касирането на изборите с мотива, че гласовете за ДОСТ не били преброени правилно.

„Българските медии са виновни за този резултат! Те настройваха хората срещу нас. Не сме съгласни с агресивната агитация срещу ДОСТ. И с блокирането на границата от националисти, които попречиха на част от избирателите да упражнят законното си право. Ние сме партия с евроатлантически ценности, насочена към Европа“, каза падналият на изборите лидер Лютви Местан.

Откога турският посланик у нас изповядва евроатлантическите ценности, а Ердоган плаща луди пари за утвърждаването им в България, не е ясно.

Ясно е едно: В момента Ердоган е бесен не само на Местан, но и на Борисов.

Явно новият турски султан е имал договорка с Бойко Борисов ДОСТ да влезе в парламента, но в последния момент Бащицата се е изплашил и е наредил на хората си да не се намесват в полза на протурската партия. А Борисов се уплаши от една фатална грешка на Лютви Местан, който по време на кампанията се изпусна, като каза, че подкрепя ГЕРБ. Пак с подобна подкрепа на ГЕРБ враг не му е нужен.

Въпреки жалбите и хленча на Местан тези избори едва ли ще бъдат касирани. Но на следващите ДОСТ ще се организира по-добре и със сигурност ще влезе в парламента.

Освен ако тези, които избрахме и които ще получават по 7 хиляди лева заплати (както ние от Skandalno.net вече ви информирахме ВИЖ ТУК) най-после не приемат закон, който да спре изборния туризъм.

Останалото е ослушване, мишкуване и национално предателство!

Предателство, за което народът ще потърси сметка!…

…ако не иска да ходи с фесове и фереджета! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Етническите партии са забранени от нашата Конституция! Трябва само институциите да си свършат работата.

  2. Институциите мълчат, а това означава, че са гушнали нещо, за да мълчат

  3. Разбира се, че има начини да се премахне влиянието на вота от Турция. Премахва се двойното гражданство, както например е в Холандия. И както между другото и в Турция -изключение е направено само на тези с турско и българско гражданство – очевидно защо. Другото, което може да се направи е да се въведе изпращане на покана за гласуване на адреса на гласоподавателя, без която никой не може да гласува.

  4. Още на следващия ден след изборите написах тук че една от причините БСП да загуби минимално изборите/5%/ са думите на Нинова за „демокрацията“. Вие отговорихте тук че са „извадени от контекста“ и в хората са се набили част от нейните думи а не целия й коментар. Може би е така защото в дните до изборите масово се коментираха думите й и онази част „демокрацията ни отне много неща“. Отново се оказах прав,преди минути Нинова излезе с анализ за изборите й че основна част е този неин коментар който е цитиран не в пълния текст- „Корнелия Нинова с много силна реч пред БСП, разкри защо социалистите не спечелиха изборите“- „-Друга група коментари, посочени като грешки – демокрацията. Дадохме повод да се правят внушения, че ние сме антидемократична партия. Иронията в това е, че поводът може би беше най-силният призив за демокрация и аз държа поне днес, тук и пред вас, да го прочета целия, защото беше извадено не половин изречение дори, а три думи от един контекст и друг смисъл: „Заставам зад тази смела жена, Елена Йончева и ви гарантираме, че ще бъдете свободни хора. Демокрацията ни отне много в здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свобода да казваме какво мислим, да се борим за правата си, да бъдем спокойни хора в България.“….Казва много точно че от нейния коментар са извадени не 1 изречение дори а само 3 думи,има предвид явно „демокрацията ни отне много“. Права е.но все пак последните дни това наля вода в мелницата на ГЕРБ,още в понеделник писах това,преди нейните думи. Нищо,човек се учи от грешките си и искрено се надяваме съвсем скоро да има поправителен/нови избори/ и сме сигурни че тогава Нинова сто пъти ще мисли преди всеки неин коментар! ТОВА Е

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *