Емануела роди първото внуче на империята Диневи

Емануела готВ неделя  сутринта Емануела роди своя втори син. Бебето е плод на бурната  любов на певицата с най-големия син на бизнесмена Динко Динев – Димитър.

Бебето е кръстено на баща си и също се казва Димитър. Митко младши  се  появи на бял свят с  перфектните за малка дама  мерки 3 кг. и 49 см. в болница Св. Лазар. Макар и леко дребничък за момче, младенецът показва завиден апетит засега и бързо ще си навакса. Освен това от медицинския  екип са готови да се закълнат, че малкият е наследил гласа на майка си, тъй като силно възвестил появата си на белия свят.

Таткото Димитър бил извън себе си от щастие и отпразнувал събитието с първото дете на Емануела Христо в столичен ресторант. Двамата хапнали по мъжки и еднакво се вълнували, единият за рожбата си, другият за новороденото си братче. Димитър и Христо вече имат много добри отношения. Те караха празниците заедно и се привързали един към друг. Майката ще остане още два дни  в болницата и ако всичко е наред, ще се прибере още в сряда в дома си, където детската стая вече е обзаведена.

Слуховете за раздялата на певицата с Митко Динев се оказаха напълно измислени, двамата са много щастливи и смятат да отгледат детето си заедно.

Каква е реакцията на вече станалия дядо милионер от Свети Влас и неговия не по-малко богат брат, все още не е ясно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8wT-BnN5KZI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *