Емануела се затвори вкъщи от страх да не загуби бебето

ЕмаануеелаЕмануела се е затворила в луксозния си дом  и не смее да си подаде носа навън. Причината са заледените и непочистени софийски улици.

Певицата, която е в доста напреднала бременност и се очаква да роди сина си всеки момент, изпадала в ужас, като гледала времето навън. При мисълта, че може да се подхлъзне и да падне и в последния момент да се случи нещо на бебето й, тя я ограничила всичките си срещи, а желаещите да я видят я посещавали у тях, като преди това декларирали, че не са болни от грип.

Половинката й – милионерът Димитър Динев, който е син на единия брат от олигарсите  от Свети Влас – Динко Динев, също е забранил на любимата си да излиза и да рискува здравето си по ледените софийски пързалки. Емануела се появявала на улицата  само в много краен случай. В останалото време просто се е барикадирала у дома и чака да роди бебето, твърдят приближени до синеоката изпълнителка.

Фолкаджийката  се отказа от музикалните си изяви  още в началото на декември, тъй като е в доста напреднала бременност и не е добре за здравето й да работи с издутия корем. Сега обаче скучае и  се е заканила, че след като роди, ще изчака да минат само две седмици и отново ще се върне на сцената в целия си блясък.

За Коледа Димитър  зарадвал половинката си с ефектен подарък – чанта на „Луи Вюитон“ за над 3000 евро. Противно на слуховете, че са се разделили, те са си заедно и чакат бебето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *