Емануела изплака: Падна ми се най-ужасния „ВИП Брадър“! Виж Тук:

Емануела готскаТакова нещо не бях очаквала да ми се случи, призна Емануела седмици след края на риалити формата „ВИП Брадър“.

Гледала съм много сезони, но по-ужасни съквартиранти от тазгодишните не е имало. Смятах, че като във всички досегашни издания, половината ще ме приемат, а другите – не. Но че всички ще застанат на нож срещу мен, не го допусках!

Не ги познавах, не им бях направила нищо. Но почти от вратата Ути и Жоро Торнев обявиха война на чалгата и съответно на мен. Не бяха искрени, защото Рени беше там и ако наистина са такива противници на жанра, трябваше да изолират и нея. Но не! Те не бяха против чалгата, а против самата мен.

Възможно е причината да е в мисията, която с Боби трябваше да изпълним – да играем влюбена двойка. Това подразни доста хора, но аз нямам вина. Задачата ни беше дадена от „ВИП Брадър“. И от нея зависеше бюджета.

В края на краищата от цялата Къща само двама души ме подкрепиха – Боби и Миглена. Иначе щях да съм изолирана от всички.

Злобните подмятания ги преживявах, но Ути излезе извън правилата. Той ме дебнеше навсякъде и твърдеше, че не съм достойна за майка, че не мога да възпитам децата си, че съм лош и покварен човек, че развращавам цялата страна с текстовете на песните си…

Мег ЕмаТова не можех да го преглътна. Аз съм добра майка и всички, които ме познават, могат да го потвърдят. Не съм си оставяла децата гладни, жадни или необичани. Отделяла съм им всеки свободен миг и ще продължавам да го правя. Те ме обичат, аз ги обичам и Ути няма никакво право да ръси определения каква съм. Още повече, че той няма деца и не знае нищо за възпитаването им.

Той ме преследваше, крещеше ми всеки път, поучаваше ме, размахваше пръсти, заклеймяваше ме.

Не исках победата! Исках Ути да не спечели, защото беше сигурен, че ще стане победител. А такъв груб човек не може да е любима звезда на България!

И победих! Защото подкрепях Миглена и публиката гласува за нея.

Миглена не е котенце, има си своите кривини. Но приятелството ни остана и навън. Ходим си на гости, а Нова година ще прекараме заедно. Тя е страхотна майка и умен човек. Имам много неща още да науча от нея и съм благодарна, че тя беше човекът, който не ме обвини какво работя, а видя в мен приятеля, жената и майката, призна Емануела.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *