Рени е на седмото небе от Щастие! Вижте какво й се случи:

Рени мъжФолк певицата Рени е на седмото небе от щастие! Случи се немислимото! От няколко дни певицата е пак заедно със съпруга си Борис Пилософ, с когото всъщност нямат развод.

Неочакваната и невероятна случка в живота на певицата станала малко след  края на „ВИП Брадър”. Вероятно Борис е следил всяка нейна крачка в Къщата и е дебнел всичките й изказвания. Гледал е жена си отстрани и я преоткрил. Припомняме, че Рени нито веднъж не си позволи да го нападне злобно или да извади кирливите му ризи на показ. Вместо това говореше повече за децата и кариерата си. Показа се и като доста сдържан човек, въпреки сериозните пропуски в общата си култура. Освен това на екран тя изглеждаше много апетитно, защото освен в „официалните“ си анцузи, се гиздеше и с няколко доста предизвикателни секси рокли.

И най-важното – показа висок морал, като не се забърка в нито един флирт.

Явно поразмислил, бившия съпруг на Рени е зарязал младото си гадже Деница. Палавата мадама, която го отне от семейството му , внезапно е изтрила всичките им общи снимки от профила си във фейсбук, а от тъжните й постовете става ясно, че е доста депресирана от раздялата с Пилософ.

Рени децаДо неотдавна Борис Пилософ  беше затънал до уши по любовницата си и буквално я бе позлатил. Отрупваше я с подаръци, водеше я по луксозни екскурзии, хапваха в най-скъпите ресторанти… Но  внезапно я заразял, защото му омръзнала.

Рени използвала момента, за да придърпа тутакси блудния си съпруг у дома. Тя не криеше огорчението си, че е била принудена години наред да отглежда сама двете им деца в Израел, докато съпругът й си развява байрака из България.
Сега тя е щастлива, че крадлата на мъже е получила заслуженото и бизнесменът я е изритал. И се надява Борис да обръща повече внимание на децата им, както и да ги подсигури финансово, тъй като дълго време Рени ги издържаше сама.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *