Емануела Влезе във ВИП Брадър като Тайна Любовница. Вижте на кого:

Емануела БрадърЕмануела влезе снощи във ВИП Брадър и хвърли съквартирантите в пълен потрес.

Певицата получи тайна мисия направо от Ники Кънчев директно пред вратата на Къщата.

„Ти трябва да играеш новата любовница на Борислав Комсийски. Той е предупреден, но не знае коя дама ще влезе. Още като пристъпиш прага, ще му дадеш знак, като се хвърлиш в обятията му. Двамата ще поддържате историята, че сте близки от месец, но сте го крили от медиите. Ще правите всичко възможно да го играете влюбени цяла седмица.

Ако само един съквартирант се усъмни, че няма чувства между вас и това е мисия, наказанието е жестоко. Всички ще се преместите в скритото помещение, което е обзаведено като лудница, спи се на легла с пружини, няма топла вода, в тоалетната се хвърля вода с кофа и храната е по комат хляб“, обясни Кънчев.

О, ама вие и гадже сте ми намерили, грейна Емануела. Ще се справя, само дано не е някой дръпнат, а да може да влиза в роли. Но аз ще го оправя.

Певицата се справи наистина блестящо със задачата си, като буквално се метна на врата на леко притеснения Борислав. Всички дами, които се усукваха около него, зяпнаха, а особено попарена остана Миглена Ангелова, която си беше заплюла богаташа и даже вечер му правеше успокоителни еротични масажи.

Мъжете също останаха изненадани и то приятно, тъй като Емануела се беше облякла като кукла и приличаше на такава.

Как ще се справи обаче срамежливия Борислав, който брани свободата си и явно е срамежлив с мацките, никой не знае. Ако мисията се издъни, ще я издъни той, коментираха зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *