Изненада! Зрителите изгониха Алек Сандър! Виж Тук:

Александър опрезенПървият изгонен съквартирант от „ВИП Брадър” – Алек Сандър беше толкова изненадан от излизането си, че го сравни с Брекзит.

Аз говорих преди това с другите. Те казаха, че ще излезе кака Лили. Мен ме уверяваха, че ще остана, защото съм колоритен и интересен и имам още какво да покажа. Бяха сигурни, че Лили ще изхвърчи, даже се точеха за леглото й.

Аз обаче споделих с тях и им казах, че може да изляза най- неочаквано тъкмо аз. Брекзит също беше неочакван, но се случи.

После ми пуснаха да видя кой ме е номинирал и ми стана много тъпо. Това бяха хора, които смятах, че ме харесват и уважават, а те са ми забили нож в гърба, каза тъжно Алек Сандър.

Наистина и зрителите бяха доста шокирани от излитането на един от най-цветните съквартиранти. Най-вероятно те са смятали, че вотът, както винаги, ще бъде нагласен, за да си тръгне кака Лили. И най-вероятно по тази причина не са подкрепили нежния певец.

ВИП Брадър обаче, оказа се, е решил друго – да остави дразнителката Лили в Къщата за сметка на Алек Сандър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. И какво спечелиха зрителите от обгрижването на това същество,изтъкано от претенции и мързел?Тя ще продължава да лази на хората по нервите с непукизма си и неглижирането на правилниците и сладко да си гризе неприкосновения порцион,докато другите са в лишения

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *