ГЕРБ и Сорос Вият на Умряло: ТРЕВОГА! СЛАВИ ТРИФОНОВ АТАКУВА ВЛАСТТА! Виж Тук:

Слави референдумСлави Трифонов внесе днес в ЦИК документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума, който бе иницииран от самия него и шоуто му.

.Шоуменът депозира документите точно в  13:00 часа, а около него дебнеха репортери и фотографи, които запечатваха всяка негова стъпка. Но не с цел да го похвалят, а за да го разпънат на кръст! И наистина, минути след това Слави бе разпънат.

Националният референдум ще се проведе заедно с президентските избори на 6 ноември тази година, а въросите включват мажоритарен избор на политици с абсолютно мнозинство в два тура, електронно гласуване и орязване на партийните субсидии, които сега излизат от джоба на данъкоплатците.

 

Веднага медийните глашатаи на партиите ревнаха в един глас срещу шоумена.

Как така субсидии от по един лев от всеки гласувал, ревнаха те. С какво ще се издържат партиите, като от спонсорство това е трудно?

Трудно ли? Та мафията и сега спонсорира управляващите, само че го прави тайно. Контрабадни цигари, наркотици и други забранени стоки летят безпрепятствено през митниците, а част от парите – в джобовете на управляващата коалиция. Да, мафиотите се отчитат процентно в партийните каси!

Слави организира и концерт в подкрепа на референдума си на Орлов мост, но веднага спонсорираните или направо издържани от ГЕРБ и Сорос медии го емнаха защо точно там. И защо точно седмица преди изборите?

Когато и да е датата, Трифонов пак ще бъде изяден с парцалите… защото пречи!

Обвиняваха го, че искал да стане президент, но той ги изненада и не се кандидатира.

Обвиняват го, че възнамерява да прави опозиционна партия, но той към днешна дата така и не я е регистрирал.

А и дори да я регистрира, какво лошо намират медиите в това да има поне една партия в обществения живот на страната ни, която да не е патерица на ГЕРБ!

Сега пък го обвиняват, че искал да вземе властта и да я даде на олигарсите.

На кои олигарски, като те всичките до един отдавна са на власт?

Слави е сериозна заплаха за политическо-мафиотското статукво в България.

Доказват го потоците злобни поръчкови писания, които се изсипват ежедневно и храчат по образа му.

Кой толкова много се страхува от Слави Трифонов, та хвърля милиони за да го очерни!?!

Явно е ТОЙ – онзи, който скоро ще пада от власт, а народът ще го гони със сопи и камъни! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. Аз подкрепям за всички искания на референдума иницианиран от Станислав Трифонов и инициативния комитет
    Нещата които се искат са справедливи и най-правилни !
    Време е статуквото да бъде изхвърлено от власта !!!
    Гласувайте на референдума с ДА , и аз не съм бил привърженик на него никога, но референдума и исканията нямат нищо общо с неговата личност и творчество !!!

  2. Браво на Слави аз също подкрепям всички искания на референдома

  3. …ТО Е ЯСНО ОТДАВНА ,ЧЕ Т.Н. СТАРИ ПАРТИИ СЕ ПРОВАЛИХА ТОТАЛНО…НАЦИЯТА БЕДНЕЕ И МАТЕРИАЛНО , И МОРАЛНО ,ДЕЦАТА НИ НАПУСКАТ, РАБОТЕЩИТЕ В РЕАЛНИЯ СЕКТОР СА БЕДНИ , ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКИ АДМИНИСТРАЦИИ КОНТРОЛИРАТ БЮДЖЕТНИТЕ И ЕВРОПЙЕСКИ ПАРИ И НИКОЙ НЕ РАЗБИРА ,ЧЕ ОТ РАЗДАВАНЕТО ИМ НЯМА НИКАКЪВ ЕФЕКТ , А 2020Г Е БЛИЗО….ЯСНО Е И ,ЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!!!….ЯСНО Е,ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ПО- НОРМАЛНИ ПАРТИИ ,КОИТО ДА РАБОТЯТ САМО ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА СТРАНАТА ,КАКВАТО Е И ИСТИНСКАТА РОЛЯ НА ПАРТИИТЕ… НО САМО ДОБРИ И ЧЕСТНИ НАМЕРЕНИЯ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ – МЛАДИЯТ МЪЖ В ЛОНДОН , ПО ВРЕМЕ НА КОНЦЕРТА ГО КАЗА ТОЧНО – ,,ДАЛИ НОВИТЕ КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЗНАЯТ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ,, …ИЛИ ПАК НЯКОЙ ЩЕ ТРЕНИРА УПРАВЛЕНИЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА?!…ПЪК БИЛ ТОЙ И ЧЕСТЕН…..ИНАЧЕ ВСИЧКИ СМЕ СЪГЛАСНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ СЪС СПИРАНЕ НА БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ХАРЧОВЕ – СЕГА СУБСИДИИТЕ , ПОСЛЕ ЧИСТОТАТА НА ОБЩЕСТЕНИТЕ ПОРЪЧКИ , РАЗДУТАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ….И Т.Н.

  4. Ясно е, че със зъби и нокти всички искат да запазят статуктвото. И ГЕРБ и мижавата опозиция. Слави им бърка в най-милото – субсидиите и вечното самоизбиране , от което се родиха вечни депутати ! Е, няма как да не лаят! Ако могат и ще го изядат. Представям си, ако в референдумът беше останал и въпросът за намаляването на бройката им до 120 души. Тогава и убийство можеше да стане.

  5. EVALA NA G-N TRIFONOV ! TOI E EDINSTVINIYA CHOVEK, KOITO MOJE DA NAPRAVI NESHTO ZA NARODA V TOZI MOMENT ! G-N TRIFONOV MOLIM TE OBIKNOVETITE I NORMALNI BULGARI DA NI PODVEDESH I NIE SHTE TE PODKREPIM DO KRAI !!! SLED 40 GODINI V KANADA VIJDAM KAK MAFIYATA V BG PIE KRUVTA NA SUNARODNICITE NI I NA E.S. !!! NE SE PLASHI OT NIKOI G-N TRIFONOV NARODA E S TEB I E VREME DA SI VURNEM RODINATA !!! BULGARIYA HE SE PRODAVA I NIKOGA NYAMA DA SE PREDADEM NA NIKOI !!!!!!!!!!!!! OMRUZNA NI OT 150 LV PENSII I 420 LV MINIMALNA ZAPLATI OT , KOITO NI OTDURJAT 80 LV ! MAINATA NA GLUPACITE , KOITO SPYAT PO CYAL DEN V PARLAMENTA I OSHTE PO-VECHE NA IDIOTITE V BRUKSEL !!! YSPEH VI JELAYA I SUM S VAS DO KRAYA !!! THANK YOU

  6. Натискай ги до дупка тези изчадия адови,не трябва да ги оставяш на мира инак ще ти се качат на главата. Достоен Българин си, мачкай до дупка.

  7. Подкрепям референдума! Жалко че малоумния президент отхвърли другите въпроси в него! Трябваше да има искане за изгонване на ЕРП-тата ,забрана на ВЕИ-та и слънчевите паркове които ограбват народа!

  8. Не могат да спят горките,а Слави още не е регистрирал партия.

  9. Пък ако регистрира, ББ ще вдигне кръвно и ще отвори работа на партиарха и главния мюфтия да му ходят на свиждане

  10. ГЕРБ да слагт памперсите. Насраха се заради един инициативен комитет! Ха-ха!

  11. ОЩЕ КОГАТО СЪЩЕСТВУВАШЕ ПРЕДАВАНЕТО КАНАЛЕТО, АРТИСТИТЕ ТОЛКОВА СЕ БЪЗИКАХА С ПОЛИТИЦИТЕ В ЕФИР. СЛАВИ БЕШЕ ЕДИН ОТ ВОДЕЩИТЕ НА ТОВА ПРЕДАВАНЕ. ЯВНО САМО ТОЙ Е СПОСОБЕН ДА СРИНЕ СЪС ЗЕМЯТА ДРУГИТЕ ПАРТИИ, КОИТО ЖИВЕЯТ ЗА ДА ОГРАБВАТ НАРОДА. ДАВАЙ СЛАВИ!

  12. Това ще е върхът, Славчо чалгара да е и политик…Тя и Луна е
    със същите амбиции…

    • Между Луна и Слави разликата е колкото между Не понасящата чалгари и истинската чалга в собствената й душа. Слави не е чалгар, а огледало на българщината

    • На макья ТИ у фекалната резачка, слугинаж нещастен… Отпадак долен!

  13. Слави,за съжаление, нищо няма да направи, ограничени са му възможностите. Какво иска той, пък и ние – по-малко да крадат, повече човещина, т.е. дребнобуржоазни надежди. Но обществото ще си остане капиталистическо, т.е. печалбарство. А в такова общество винаги ще има по-по-най-свръх и т.н. Да, Слави може да направи концерт, да събере стотина хиляди, които да повикат заедно с него, дори може да блокират изборите. Нещо повече, може да предизвикат предсрочни избори за парламент. И дотук! Който и да дойде нищо няма да се промени. Защото пак ще има по-по-най-свръх-супер…

  14. Нека поне да се стреснат. И това не е малко. Защото в момента те се чувстват недостижими, нагли, богоизбрани

  15. Бравоссссс на Слави и екипа му. Достойни българи. С изключение на партийният слугинаж /а това са стотина хиляди не повече/ народа е с теб и екипа ти Слави. Така мисля защото работата ми позволява да общувам с доста хора. Успех пичове . БОГ да е с вас.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *