Ася Капчикова Изпадна в Дива и Сълзлива Истерия! Виж Какво се Случи във „Фермата“:

Ася ФерматаСлед седмица на непосилен и робски труд в ролята си на ратай във Фермата, Ася Капчикова не се сдържа и избухна в сълзи.

Почти цяла седмица красавицата беше прислужница на  всички участници и се трудеше по 14 часа на ден. Но накрая нервите й не издържаха и тя изпадна в истерия. Повод за избухването й бяха нападките на част от участниците от квотата на неизвестните, че тя не им се подчинява, не изпълнява заповедите им и крия от храната, за да има повече за нея.

Съвестната плеймейтка, която не откъсваше и залче за себе си, не издържа на поредното обвинение от страна на културистката Мария и се развика:“Затвори си тъпата уста!“ Но Мария не само не я затвори, а я отвори като ханджийска порта. От махленската им свада се ядоса даже рапърът DEE: „Спрете се! Ставаме за смях пред цяла България заради една чушка“, вбеси се певецът.

Елен Колева пък обобщи, че става сериозен конфликта известни-неизвестни, защото неизвестните искат да блеснат на гърба на виповете и смятат, че са ощетени откъм внимание и претоварени за сметка на галениците на съдбата и телевизията.

Те очакваха, че Ася ще е тъпа плеймейтка, но тя работи здраво и се вижда, че е мъжко момиче,  коментира Елен Колева.

Ася става първа, готви и чисти, но въпреки това недоволството на останалите струпа върху главата й, понеже е красива и известна!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *