Елен Колева: Съжалявам, че шест години живях с психопат!

Елен СашоЕлен Колева съжалява, че е пропиляла най-хубавите години от живота си с Александър Найденов.

Тя  едва сега осъзнава колко много е изпуснала в професионалното си развитие  през тези шест години , прекарани в „емоционален затвор“, както тя определя живота си с  майонезения бос.
Пред свои приятелки актрисата нарекла Сашо Майонезата психопат и със сълзи на очи признала, че е отказала сума ти предложения за роли през годините, за да угоди на ревнивеца, който не й давал да се показва на сцената.

Тогава тя била в пика на кариерата си, имало голям интерес към нея. След много откази от нейна страна и отсъствието й от екран, предложенията започнали да намаляват, а накрая никой не се сещал за нея. А  сега вече пък е твърде късно.

Аз съм си виновна, че не обърнах внимание на развитието си, не хванах момента, когато всички ме търсеха, обвинява се Елен.

През 2007 година с филма „Шивачки“ тя спечели наградата за най-добра актриса в България. И вместо да продължи да играе, попадна в лапите са Сашо. Тогава той й свалял звезди, бил лудо влюбен, тя също. Не обърнала внимание на цената, която трябвало да плати, дори в началото я ласкаело,  че той я иска само за себе си. Била и поласкана, че той се развел  с жена си, от която има двама сина и заживял веднага под един покрив с Елен.

Двамата си  обещали „емоционална и сексуална вярност на сто процента”, признава и самият Найденов. В добавка на неговата подкрепа като личност, като стандарт на живот и  сигурност. Обаче това не беше договор, а просто разговор, твърди  Елен за обещанията, които си разменили с Александър в зората на любовта им. А той го прие едва ли не като нотариално заверен документ.

Двамата преживяха няколко шумни и публични раздели, в чиито промеждутъци си разменяха груби обиди и обвинения.

Най-много ме заболя от камъка и клеймото, които ми удари човекът, на когото подарих шест от най-хубавите си години и верността си. Не беше честно, беше грубо и противно, не беше джентълменско, твърди актрисата. Само благодарение на много силния си  дух  успях да се измъкна от тези тежки удари и ситуации, каза Елен.

Елен обаче  не успя да си намери работа в  театрална постановка, или да блесне с роля в нов филм или пък сериал. „Имах много възможности, но ги изпуснах заради емоции, чувства, и заради глупостта да бъда вярна и послушна докрай.

Елен вече е описала живота си в книга и смята след редакцията да я издаде. Романът е наситен от драматизъм и откровения и вероятно ще се превърне в бестселър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *