ЕКСКЛУЗИВНО: СТОИЧКОВ ПРЕБИ ЖУРНАЛИСТ на Сватбата на Дъщеря си! – Всичко за Скандала + СНИМКИ! Виж Тук:

Стоичков малкаСтрашен скандал разтърси вчера журналистическата гилдия, а главен участник в него бе  Христо Стоичков.

Без много да му мисли, футболистът, който не си мери приказките, нито пък постъпките, налетя на мъж, служител на вестник „България днес“, който закарал журналисти да снимат сватбата на дъщеря му Христина с хърватския спортист Лука Белич.

На паркинга на Етрополския манастир, където се състояла венчавката, имало коли на няколко медии. Камата видял, че папараци снимат гостите и дъщеря му, които влизали в манастира и се нахвърлил с псувни върху фотографите.stoichkov1

Модерният ляв бил толкова бесен, че журналистите се скрили в колата, но Камата започвал да удря по капака и да крещи на шофьора да излезе. За да не се огласява паркинга от свирепите крясъци, драйвърът излязъл, подчинявайки се незнайно защо на командите на Камата! След което обаче Стоичков се нахвърлил върху него и започнал да го налага с шутове и юмруци. Следствие на шамарите и тежките крошета на Ицо, шофьорът Петър е със синини по цялото тяло, цепната устна и подуто лице.

Пребитият все пак се добрал до колата и се опитал да потегли, но разяреният Стоичков стоял пред нея и не му давал да тръгне. При опит за маневра на заден ход, той ударил друга кола, най-вероятно на гости на тържеството.

Колата се оказала скъпо БМВ и пристигнала полиция да опише инцидента. Въпреки присъствието на униформените, футболистът продължил да крещи, да заплашва и обижда журналистите и да вдига врява до небето.

Заради скандала, той изпуснал венчавката и сгорчил сватбата на щерка си Христина, тъй като останал да пише обяснения пред полицията.

Стоичков снимка„Ние стояхме на паркинга, не сме влизали в манастира, не сме нарушавали тържеството и церемонията. Просто направихме няколко снимки как гостите влизат“, твърдят фотографите на вестник „България днес“. След побоя Стоичков не се успокоил, а в амок продължил да беснее и да заплашва журналистите със съд, понеже нямали правата да снимат сватбата. Снимките обаче били направени на обществено място и е спорно кой е нарушил закона.

Малко по-късно Кубрат Пулев пусна снимка от тържеството, което вече се беше пренесло в скъпарския хотел в Правец.

Той защити приятеля си Ицо, като показа, че макар и късно, бащата на булката е стигнал до хотела и вече се весели с останалите гости на тържеството.

Скандалът обаче е огромен и тепърва ще се разраства.

Ето я булката, заради която Стоичков пребива!!!
Ето я булката, заради която Стоичков пребива!!!

В момента хакери са атакували сайта на вестник „България днес“, в който са публикувани снимките на пребития шофьор и до него няма достъп.

Преди осем години Стоичков преби и фоторепортера Любомир Асенов в Барселона, който се опитал да го снима там. Видял го как щрака с апарата,  настигнал го, ударил го с юмрук в лицето и едновременно с това напсувал бременната му съпруга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не трябваше да рискуват /журналистите/. Сватбата на дъщерята на Стоичков не е важно събитие за бедните българи. Едва ли някой измъчен пенсионер или беден трудещ се ,се вълнува от това събитие.
    Надявам се да пишете тази статия заради журналиста а не заради обладания от бесове Стоичков.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *