Христо Стоичков ходи на лов за крокодили

0

С официални обувки от крокодилска кожа Христо Стоичков обикалял студиото на мексиканската телевизия „Телевиса“ в Маями. Шикарските налъми Ицата си купил миналата седмица от един от най-скъпите бутици, където дори му направили намаление. Гъзарските обу¬ща стрували 950 долара, но собственикът на магазина му ги дал за 700.

христо стоичков

В Маями лютият пловдив¬чанин е от няколко месеца, след като пое ангажимент да бъде коментатор на тв канала за предстоящото това лято Световно първенство по футбол.

Камата си мислел, че мексиканците ще поемат и гардероба му, но се оказало, че той самият трябва да си бъде стилист. В избора на кос¬тюми му помагала малката щерка Христина, която от години живее зад океана.

По принцип Ицата си падал природозащитник и не оби¬чал да носи обувки или дрехи от животински произход. Този път обаче нямало как – двама от шефовете на „Телевиса“ разхождали чепици от змий¬ска кожа. За да не остане по-назад, Стоичков си купил крокодилски.

Пред свои приятели също така споделил, че ловът на крокодили е много на мода в Мексико и той също има огромно желание да отстреля някое от кръвожадните водни създания.

http://www.youtube.com/watch?v=w_YqvikNsss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *