След Побоя: Катрин Вачева – Безумно Щастлива! Вижте причината:

КатринКатрин Вачева най-после се кротна и е щастлива, защото намери любовта.

Миската е толкова влюбена, че напълни социалната мрежа със снимки, на които просто прелива от щастие. Дори смени статуса си във Фейсбук на „сгодена“.

Даже да не се е сгодила официално, тя явно се чувства сериозно обвързана и обожава човека до себе си. Той не е от известните светски лъвове. Казва се Милен Атанасов. Никой не знае засега с какво се занимава, но демонстрира доста добра физическа форма. Катрин също е с перфектни форми, личи й, че фитнес залата е вторият й дом и се грижи непрекъснато за тялото си.

Новоизлюпената сметска двойка изглежда добре, а лицата и на двамата греят от щастие. В момента те се препичат край морето и кроят планове за бъдещето, което явно им изглежда повече от розово.

Доста години Катрин беше нещастна в любовта, защото попадаше все на неподходящи мъже.

Катрин болницаНай-големият й кошмар беше връзката й с футболиста Орлин Орлинов, когото тя искрено обичаше. Ритнитопковецът обаче я смля от бой не от лоши чувства, а просто защото така постъпва с жените, когато търси от тях сексуална възбуда. Без видима причина Орлинов започнал да нанася удари на Катрин още на паркинга пред блока си, а след това я държал седем часа в апартамента, като периодично пробвал юмруците си в тялото и лицето й.

Катрин едва успя да се измъкне, а лекарите установиха счупен нос от кроше в лицето, комоцио,  разкъсана устна и множество охлузвания.

Миската влезе в болница и претърпя няколко операции, докато възстановят лицето й.

Цели четири години тя се бори да осъди насилника и най-накрая успя.

„Правдата възтържествува! Много съм щастлива!“ -написа тогава във фейсбук профила си тя.

Дълго време след това обаче Катрин не се доверяваше на мъжете заради психическата травма, която преживя освен физическата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *