Ексклузивно! РУМЕН РАДЕВ ВЗИМА ВЛАСТТА! Западният Неолиберален Проект „Борисов-1, 2 и 3“ се ПРОВАЛИ! Виж Тук:

Колкото и да се напъва Борисов, колкото и да се прави на човека-мост между европейските и азиатски столици, колкото и да се целува с турския президент Ердоган, с германския канцлер Ангела Меркел и с председателя на Еврокомисията Жан Клод Юнкер, вече всички разбират, че управленският проект Борисов – ГЕРБ тотално се провали и отмерва последните си дни.

А най-ясният знак за провала на едно, поначало обречено мафиотско управление, са именно тези хаотични движения из държавите и из време–пространството, чрез които отиващият си премиер се опитва да поддържа илюзията у българския народ, че върши нещо, че още е необходим на своите западни господари и те му имат пълно доверие. Лошото е, че това е само илюзия.

Защото дори неговите западни създатели виждат, че Борисов вече им пречи. Той повече не е в състояние да лъже хората в България, понеже никой не му вярва. Вече не е в състояние да ги удържа в подчинение, понеже никой не го иска не само като премиер, но дори като разсилен в министерство.

А народът отдавна и откровено мрази Бодигарда, който с помощта на западните служби придоби абсолютна власт над България и я отведе на дъното на мизерията.

В тези условия, Борисов сигурно е наясно, че първи ще му забият ножа неговите доскорошни „приятели“ – господари. Защото Западът не изпитва никакъв сантимент към изхабените носни кърпички. И безжалостно ги хвърля в кошчето за боклук.

Суровата истина е, че Борисов и ГЕРБ вече не са потребни нито на своите господари, нито на народа си. Затова кривата усмивка на някогашния „Вожд“ става все по-мрачна, а хаотичните му време-пространствени тегели между САЩ и Русия –  все по-хаотични!

От година време насам Борисов ту говори за още по-голяма „интеграция“ с ЕС, ту приказва за Южен поток и за някакви газови хъбове, на които никой не иска да доставя газ. Ясно е, че „премиерът – слънце“ се опитва да си изпроси индулгенция от Русия или от САЩ. Затова непрекъснато повтаря, че той е в добри отношения и с двете свръхдържави. Само че това негово откровено блюдолизничество отвращава и едните, и другите.

Да не говорим, че Борисовото желание да целуне едновременно ръцете на стопаните и на Белия дом, и на Кремъл идва в най-неподходящия момент. Поради простата причина, че точно сега между двете суперсили се води подмолна, но жестока и безкомпромисна война. И съвсем не е време да се кланяш на двама господари.

Сега е време да заемеш позиция. И да се определиш. Дали си с Русия. Или си със САЩ. Лошото е, че Борисов толкова време се е въртял като пандейски дервиш между двата полюса, че вече е забравил какво означава да имаш собствена държавническа позиция и какво е да си достоен мъж и политик. Като Виктор Орбан, например.

Поради тези причини Борисов си отива. Окончателно и безвъзвратно. Но от физиката знаем, че природата не търпи празни пространства. Още по-малко пък ги търпи политиката. И вакуумът след Борисов трябва да бъде запълнен от нещо.

Много хора си точат зъбите да заемат пространството, освободено от презрения ЦРУ-агент Винету. Ще припомним само скорошните мераци на незавършилия висше образование адвокат и пак агент на ЦРУ -Христо Иванов, който създаде за тази цел партията „Да, България“. Както и десебарските напъни на Костовите послушници Радан Кънев и сие. Техните десни, неолиберални и глобалистки проекти, обаче не получиха никакво одобрение от гласоподавателите в България на последните парламентарни избори.

Следователно е необходимо нещо ново. Нещо, което не се е раждало досега. В този контекст е ясно, че нов проект, който да получи най-широко народно одобрение, сега може да направи само един политик в България. Всички се досещаме: Това е президентът Румен Радев!

Президентът вече се доказа като държавник. Доказа се като политикът, който защитава изконните български ценности. Който защитава правото на хората в България да имат висок стандарт на живот. Който се бори нашето отечество да заеме своето достойно място в Евразия и света. Който защитава българската национална памет, дружбата и братските връзки между двете славянски и православни държави България и Русия. И в крайна сметка защитава единството, силата и мощта на нашата родина.

Затова можем да заключим, че България вече намери своя ВОДАЧ. А проектът, за който ние от Skandalno.net говорим, е проектът, който НАРОДЪТ и Румен Радев вече инициират. И той не е партиен. Не е баналното вече, създаване на нова партия. Той е нещо друго!

Българският НАРОД иска нова форма на управление. Защото парламентарната демокрация доказа своята абсолютна несъстоятелност през последните 27 години.

Затова хората в България искат ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. Начело със своя президент Румен Радев.

Глас народен – глас БОЖИЙ!  Напред, България! И… „Към светли бъднини върви…“

Автор: Иво Македонски,  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

53 коментара

  1. КОЙ СИ ТИ ДА РЕШАВАШ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАКВО ИСКА А ТО ПРОЛИЧАВА САМО НА ИЗБОРИ И НИКОЙ ПЛАТЕН КЛЮКАР НЯМА ПРАВО ДА РЕШАВА ОТ ИМЕТО НА СУВЕРЕНА

    • Ти си единствениат негатив тука ГЕРБаджииска подлога!

    • Правилно Буров. Това са БСП-ски подлоги които още не могат да осмислят загубата си на избори.

    • Кои избори ? „Костинбродските“ ли ??? Мръсни гербаджийски помии, скоро ще ви лъснат измамите и дупе да ви е яко тогава!

  2. Dvadeset i sedem godini- STIGAT na laje-upravlenie i sasipvane na vsichki cennosti i otricanie balgarshtinata- az sam za PREZIDENTSKA Republika!!!!!!!!!!!!!!! Dostatachno ni smachka-parlamentarnata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. dai boje ivo ot tvoite usta v bojiite usi tova e tolkova goliama radost samo prezidentska republika da jivee general radev

  4. Всичко се връща в този живот. Да е мислил тиквата, ще гори в ада. За назидание всички продажници от 27 години насам трябва да се обесят пред народното събрание,за да видят целия свят,че българският народ е борбен, силен и единен. България е уникална страна с трдиции и трудолюбив народ

  5. Да, щом като най-после си имаме достоен Президент, аз съм „ЗА“ президентска република! Парламентът доказа, че не работи в интерес на българите, време е да им спрем кранчето!

    • Президентска държава? Та нали точно това иска Бойко Борисов! Ще се кандидатира, народа ще го избере и ще разполага вече с абсолютната власт! Няма да зависи ни от Реформатори ни от Патриотите ни от никой!!!

  6. Твърде хубаво за да е вярно, но звучи много добре. Лошото в случая е, че Президентът има твърде малка власт, но перполагам, че ако се предприеме такава стъпка, мнозинството от народа ще го подкрепи. На много хора, да не кажа болшинството, им дойде до гуша да бъдат лъгани и ограбвани от една шайка разбойници в продължение на повече от четвърт век. Та това е едно поколение хора! Държавата има нужда от твърда ръка, неподкупен ръководител и най-вече патриот, на които условия избщо не отговаря банкянският гражданин, по известен с нелицеприятен прякор. Просто човекът е сложен там от някого, който има сметка такъв тъпанар да движи държавните работи. А колко ги движи е очеВадно! Не е допустимо вече почти 28 години да се бием в гърдите, че имаме демокрация и 10 години да сме „горди“ членове на ЕС и да сме държавата в най-окашното стстояние от всички. Обидно е във всички възможни класации, освен една, да заемаме „почетното“ последно място и всички да те сочат за пример за корупция и разруха, да загубиш най-добриш си приятел и да си предлагаш задника на всеки, който те потупа благосклонно по рамото и изока едно „конграчулейшънс“. Обидно е да си роб на разбойници, бюрократи и мошенници, каквито са всичките ни „началници“, да се отказваш от изгодни проекти, които могат малко да съживят умиращата ни държава и нация, само защото така е изгодно на същите тиш „началници“. Обидно е да те ръководи един недоучил примат с просташки манталитет и една тайфа блюдолизци около него. Обидно е да си на първо място в ТРИ класации, с които никой не се гордее – БЕДНОСТ, НАЙ-БЪРЗО НАМАЛЯВАЩО НАСЕЛЕНИЕ И СМЪРТНОСТ. И всичко това „благодарение“ на управлшващите ни престъпници вече 27 години, една четвърт от които начело е един доказан престъпник, който вместо да е там, където му е мястото, в затвора, дерибейства в държавата!

  7. vsichko koeto napraviha do tuk upravlenieto na gerb e srestu naroda i rodinata van ot jivota na naroda bokluci da jivee general radev

  8. Президентски са всички държави, които живеят самостоятелно и са силни. Парлавентарни са колониите и победените във войните (Германия и Италия), но там е друго, а и народът е друг. Монархия или президентска република. Не случайно Ердоган го направи. Турция вече не желае да бъде колониална държава. Но нашият народ е доказано глупав. И си харесва мизерията.

    • Президентска държава? Та нали точно това иска Бойко Борисов! Ще се кандидатира, народа ще го избере и ще разполага вече с абсолютната власт! Няма да зависи ни от Реформатори ни от Патриотите ни от никой!!!

  9. Направо не е за вярване, че има такива политически неграмотните в БГ!!! Не разбрахте ли, че комунизма бавно, но уверено си отива!!!

    • Комунизъм никога не е имало, за да пишете, че си отива. Вие сте неграмотен и политически, и граматически, по-добре не се изказвайте.

    • Точно така. И нашето бъдеще въобще не е на там където е Русия. От историята си вадим поука. Всичките нещастия за България идат от Русия.

      • Горо , сам си си писал две двойки , ти повече не заслужаваш , защото си като бълха в чорапа на ББ ,нищо повече . А народа презира такива като теб предатели !

  10. Поръчкова статия от където и да я погледнем. Това няма как да стане, защото България е парламентарна република. Този който е писал статията е пълен неграмотник. За да угоди на Радев и да вдигне рейтинга му е написал пълни глупости.

    • От къде поглеждате статията, за да се опитвате да внушите на аудиторията, че журналистът е „пълен неграмотник“?
      Президентът ни е достатъчно ерудиран и честен, за да се ласкае от угодници. Огромното болшинство българи го харесват и одобряват действията му, та би трябвало да се сетите, че плюейки срещу г-н Румен Радев, плюете срещу сънародниците си, които той достойно представлява!

    • Че е поръчкова, поръчкова е! Статията де! Но не е писана от неграмотник. И е предложена не за да „угоди“ на президента Радев, а да го злепостави! Има известна разлика нали, уважаема и много „грамотна“ Св36етла!?

  11. kato senatora makeiin vsichki koito imat prast v provala naujen potok i aec belene da se sdobiiat s po niakolko tumora zaedno s decata si tova e prokliatieto na izmachenia balgarski narod i bojie nakazanie vazmezdie

    • Глупости! Не мисля, че Радев се е доказал като „защитник“ на интересите на народа. Той само приказва-слушали сме ги мноооого като него.

  12. В този сайт сте големи смешници. Авторът на тази помия е най-големият, а читателите ви – плиткоумни съдздания с двуцифрено IQ. Със запетая между цифрите. Толкова сте жалки, че няма накъде повече.

    • Хахаха, и ти в кюпа при „плиткоумните създания“, щом като си тук. Ние, читателите на тоя сайт не обръщаме внимание на „умници“ като теб, тролове, де… Явно вниманието е еднопосочно от твоя страна.

    • Твоето IQ на 100% е едноцифрено една голяма 0.Ти защо четеш и обсъждаш,нали си по умен!!!

  13. Този Иво Македонски е само име зад което се крият враговете на Борисов. Какво само са написали?!?! Съчинение, което не стъпва на никакви факти, а от него блика яростна омраза към Борисов и канско желание за Радев, разбирай БСП. Борисов има огромни постижения! Радев дори насреща да му тича никога не може да го стигне. Много ще трябва да се поизпоти и да работи къртовски като Борисов, за да получи неговите успехи. И накрая:Народът искал друг! Борисов бе избран ЛЕГАЛНО от народа. И ако има пак избори- пак ще бъде избран! Фактите са красноречиви и няма абсолютно никакво съмнение, че Борисов е предпочитания държавник. Да ни е жив и здрав Борисов, а другите нека ручат жабите!

    • Моника , ти остави пишката на Бил , сега бойковата лапна ! Най големите курви , на най големите педали скачат .

  14. Абе вие от този сайт „Skandalno net“ идиоти ли сте или олигофрени )))

  15. ПРЕДВИД ОКАЯНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СТРАНАТА НИ, ЛИПСАТА НА ВСЯКАКВА ПОЛИТИКА, СМЕШНИЦИ, ВЗИМАЩИ СЕ НАСЕРИОЗНО ЗА ПОЛИТИЦИ ,ВОЕННИЯТ СЪЮЗ ЩЕ НАСТОЯВА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.ЗАЯВЯВАМЕ, ЧЕ ЗАСТАВАМЕ ТВЪРДО ЗАД ПРЕЗИДЕНТА. СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ СА АНТОН ТОДОРОВ, СПАС ГЪРНЕВСКИ И КОМПАНИЯ ОТ СЛАГАЧИ, ПОДЛИЗУРКОВЦИ И ХОРА БЕЗ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ. НА ПРЕДСТОЯЩАТА ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ВОЕННИЯ СЪЮЗ ЩЕ ПРИЗОВЕМ НАШИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ ЗА ПОДКРЕПА НА РЕФЕРЕНДУМА ЗА БЪЛГАРИЯ-ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.

  16. EssayErudite.com is the web’s leading provider of quality and professional academic writing.
    When it comes to essay writing, an in-depth research is a big deal. Our experienced writers are professional in many fields of knowledge so that they can assist you with virtually any academic task. We deliver papers of different types: essays, theses, book reviews, case studies, etc.
    We have thousands of satisfied customers who have already recommended us to their friends. Why not follow their example and place your order today?

  17. даи боже да се сбъдне скоро България само като Президентска Република може да ПРОСПЕРИРА

  18. Разбира се, че не мразя Борисов, но е факт, че животът ни се влошава и става все по-тежък, може ли някой да го отрече? Какво означава това според теб, Моника? Води ли ни Борисов към светли бъднини? Напротив, все повече затъваме в блатото! Не олицеторявам Президента ни с БСП – този достоен Човек /с главна буква/ би се обидил, ако някой се опитва да го води за носа. Но аз също съм за Президентска република, щом Румен Радев ни е президент!

  19. Харесва ми оптимизма на автора. Но проблемът е, че вече не сме република. Българският народ нищо не решава – нито го питаха иска ли в ЕС, нито пък иска ли в „НАТО“, нито имат намерение да го питат за нещо стратегически важно Сорос, Юнкер, Меркел… Още преди много години писаха, че от икономически съюз ЕС ще стане политически и военен. Няма да има държавни парламенти – вече няма, Брюксел решава всичко, а парламентите ратифицират спуснатите решения. Няма да има национални валути – скоро и българския лев ще отиде при германската марка и гръцката драхма… Няма да има атомна енергетика в България, защото ниската цена на тока в България е опасна за ЕС – през 2018 г. планират да спрат окончателно АЕЦ „Козлодуй“… И т. н. Затова не може да говорим за президентска република! Първо трябва да решим искаме ли да бъдем република и едва тогава може да говорим за парламентарна или президентска такава!

  20. Глупаци! Парламентарна или Президентска е все тая. Това е представителна република и всичко зависи от Представителя който я управлява. Нужна ни е Пряка Демокрация по Швейцарски образец!

  21. Партийната номенклатура отново ще измами народа, както през 1989-а! Този път няма да бъде „дворцов преврат“, а „демократичен гамбит“- което е едно и също нещо, защото НЯМА да потърси сметка на виновните за краха на България!

  22. Иво ли си?Иван ли си не знам,но знам,че си най големият педерас и простак,че пишеш такива статии!Напиши нещо стойностно,за да ти повярват хората!Доведи Слави челгаря,Бареков олигофрена и някой от твоите агитки и направи парламент умнико!Я се гръмне най добре да не цапаш фейса с твойте тъпотии!Хайде на слука!!!

  23. Няма значение вече дали е президентска или парламентарна държава няма!Народа не вярва на никой и на Господ даже!

  24. Президентска Република и пътя към Русия там е СПАСЕНИЕТО на България

  25. народа се измори и отврати от СИЛОВАТА ГРУПИРОБКА ГЕРБ

  26. СЪДЕБНАТА СИСТЕ МА И ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ СА ГЕНОЦИДА БЕДСТВИЕТО ПОГРОМА НА РОДИНАТА ТЕ СА ОСНОВНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ ДОКАТО НАГЛИТЕ МАФИОТА БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ СА ВЪВ ВЛАСТТА БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА В РАЗРУХА ОТ КОЯТО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ЩЕ ТЪРПИМ ЛИ ОЩЕ ТЕЗИ КРАДЦИ И УБИИЦИ НАРОДА ГИНЕ ВСЕКИ ДЕН ПО 200 ЧОВЕКА ОТ МИЗЕРИЯ СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ЖИВОТА СИ НАС ПОРОБИХА ЩЕ ПОРОБЯТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ

  27. НЕБОИ СЕ ИВО ОТ ПОТОМЪКА НА АТАНАС БУРОВ ТОИ НЯМА ДА УМРЕ ГЛАДЕН НИЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ТЕ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ И ТЕ ХАРЕСВАМЕ ПИШИ ЗА НАС НИЕ СМЕ 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА ДРУГИТЕ 10 СА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ САМО ТЕ НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ ЯВНО ПРИ ПРОМЯНА ЩЕ ЗАГУБЯТ НАСТОЯЩИТЕ СИ ОБЛАГИ НИЕ 90 ПРОЦЕНТА БЪЛГАРИ НЯМАМЕ КАКВО ДА ГУБИМ ТРЕВОЖИ НИ САМО НЕСИГУРНОТО БЪДЕЩЕ НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ

  28. ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И БРАТСКА РУСИЯ ТЕ СА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

  29. Вервате ли? Вервайте,вервайте. След един-два мандата пак ще гризем дружно на метлата кочана. И ще искаме извънземните да ни управляват.

  30. Не си оплювайте напразно брадите.Има един български израз:“Кога идем,ке видим…“
    Това според мен не е спор между партии ,между русофили и русофоби.Това е спор между онеправдани -недоволни българи и такива,които лесно са си по напълнили кесиите с немъчени пари.

  31. САМИЯ ФАКТ ,ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ОЖЕСТОЧЕН ДЕБАТ В КОМЕНТАРИТЕ ГОВОРИ ,ЧЕ ИДЕЯТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ЩЕ БЪДЕ НА ДНЕВЕН РЕД.НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА И ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРИЕМЕ.ИМА ПОДЪРЖНИЦИ ИМА И ПРОТИВНИЦИ.ЛИЧНО АЗ СЪМ ЗА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ,НО НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОЙ ИСКА ДА Е ТОЛКОВА КРАЕН.ЗАВИСИ ОТ НАРОДА.

  32. Има много тъпанари които харесват банкянският селянин Боко тиквата,защото е прост и нагъл.Преди години Боко се изцепи,“Аз съм прост и вие сте прости и за това се разбираме“.Тази негова изцепка му повдигна рейтинга сред тъпанарите,говори с техният език.Те горките няма да приемат президента Радев,защото е човек високо интелигентен,можещ да говори точно,ясно и кратко.
    Да кажа и на тези които оплюват Радев,че сега той има тежката задача да оправя бакиите на Боко дето ги надроби с договора с Македония.Сигурен съм,че Радев ще се справи.
    Които не знаят какви ги надроби Боко с Македония,да научат.

  33. Да кажа още,че на Боко му се броят дните.Господарите му вече не го харесват,много е раболепен при тях.Такива слуги ги гонят.Господарите харесват слуги които малко от малко имат някакво достойнство.

  34. Защо толкова се прехласвате от този Радев? Видяхте какво той направи /поднесе цветя/ на 1.2.2022 г. пред мемориала на фашистите, осъдени от Народния съд.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *