Ексклузивно! Вижте каква е цената на едно ченге в политиката! Истината ще ви шашне!

Едноседмичното мълчание на ДС активиста  Георги Марков  седмица накара много хора да се запитат дали не е минал на страната на Антон Тодоров и да готви обща съпротива с него.

Всички бяха единодушни, че най-после Марков е млъкнал, защото  е намесена дългата ръка на Борисов, който е бил просветен „свисше“, че като си отвори устата, ексдепутатът ми прави лоша услуга.

Но явно нито е имало просветление, нито кумова срама, а просто договорка за нова служба.

А службата съществува от векове и се нарича лакей и апологет!

Срещу съответното заплащане, разбира се. Защото адвокат безплатно не си отваря устата.

Никой човек с достойнство, чиято партия е била  изгонена позорно от политическия хоризонт и смачкана от ГЕРБ, няма да целува ръката, която му е отрязала главата. Но Марков го направи. Той явно не се интересува от партийни страсти, колкото и тъмносин да се изкарваше, че и репресиран, и започна така да хвали Борисов по Нова тв, че и водещите се изчервиха.

Органи за борба с престъпността има и те са  конституционно определени. Затова няма нужда да се правят нови, защото няма да има ефективност, каза уверено Марков. И нанесе удар на президента Радев, който е единственият политик,  твърдо решен да се справи с корупцията у нас.  Както и желанието на малцината честни хора във властта да се борят с престъпността. Защото без престъпност, печалба няма, офшорните сметки ще останат празни.

Бившият агент не пропусна и да похвали Вожда. Ама така, че най-върлите му фенове се стресираха.

Борисов е най-добрият ни управник! И най-уважаван от всички в Европа, каза уверено той.

Кого друг тачи повече Меркел? Когато той вдигна кръвно, Меркел всеки ден му се обаждаше по телефона, загрижена за състоянието му. Защото го цени и го обича. Щом го види и цъфва в усмивка до ушите.

Борисов е харизматичен. Привлича народната любов като магнит. Млади майки с по две деца, като го видят на някое събитие в провинцията, зарязват  децата и тичат да го прегърнат, да го докоснат. Натискат се да го пипнат под сакото, за да са  по-близо до него. За тях той е кумир!

Ех, Георги, ех, Марков!

Какво ти обеща Харзматичният, та се късаш да го хвалиш?

Защо се унижаваш и на каква цена?

Нали той разпиля синята идея, сините партии, реформаторския ти дух и заедно с тях  те нарита като куче, мятайки те направо в историята?

Колко струва честта на един човек у нас?

А на едно бивше ченге?

Или при теб това понятие като чест не съществува?

А ако съществува, се купува?

Срещу колко те купи „Шайката“?

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. КОЛКОТО Е ХАРЕСВАН И ОБИЧАН ТОЛКОВА ДА Е ЗИВ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО МРАЗИ

  2. МЛАДИ МАЙКИ КАТО ГО ВИДЯТ СЕ ПРЕПИКАВАТ !БАЩИТЕ ГО ПСУВАТ !ТОЛКОВА МНОГО Е ХАРЕСВАН !

  3. Истината я знаем ! И нищо не може да ни шашне! А политическия цирк България е с малка бъква българия. Елита ни е избиран по метод на послушанието! И не е сменен още! Той се самовъзпроизвежда в още по нисша форма! Така ,че не може да очакваш прости хора да вършат работа за хора с акъл! А партиите са комуфлаж! На всеки му е ясно! Елита ни до толкова е паднал ,че прати Борисов при хоората ,финансиращи исллямизма! За да продаде и българия на ислямизма! Но за мъжете не е лошо! ха ха ха Ислямът е религията на мъжете!

  4. А ПРИТЕБ ПОНЯТИЕ ЧЕСТ ИМА ЛИ,СТАНИСЛАВКЕ?!колко си грешна,какви простотии пишеш.Президентът бил единствения политик,твърдо решен дасе справи с корупцията у нас-много интересно,как да му повярвам,като той само се излага с глупостите си,назначил любовницата си на две длъжности,нарушил устава и закона,надписвал си полети,излъгал за здравето си-с една дума шмекер,на дребно,а сега попаднал на висока позиция,става опасен,защото шмекериите му стават големи.Например за грипените,за унижението,което демонстрира към Борисов,много е нагъл президента,никак не е завярване какви ще ги сътвори още,дано поразиите не са големи.Колкото до Марков-евалла,страхотен анализатор,умен човек,браво на него,прав е.

  5. Напоследък се народиха лакеи, помазвачи, гъзолизци, готови и майка си да прододът, само и само да се докопат до властта. Хора, ако чуете имената на такива мискини като Георги Марков, Антон Тодоров, Георги Коритарав, Спас Гърненски, Тома Биков, Цв.Цветанов, Цачева, Кунева, Караянчева, Павлова, Атанасова, Фидосова, Сталинка и други измекяри, бягайте от тях кото дявол от тамян, никаква полза от тях, камо ще се омаскарите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *