Нико Тупарев фалира! Вижте кое негово предаване пада от ефир!

Нико Тупарев не си е направил добре сметката и затънал в дългове, твърдят от кулоарите на Нова телевизия.

В стремежа си да направи ВИП Брадър по-пищен и по-скандален, той вложил много пари в шоуто, но този път възвращаемостта не била колкото очаквал.

На зрителите им писнало да гледат наакани гащи и скандали и не пускали смс-и да спасят когото и да било, тъй като според тях всичките търтеи в Къщата били за изгонване и нямали за кого да гласуват. Сашка ли да спасяват, като им дойде до гуша да я гледат как се кълчи по бельо и как се тъпче на масата като за последно? Шеф Петров ли, който ту псува като хамалин, ту тича с ножове из Къщата, ту започва да реве от умиление и да твърди, че обича всички, след като преди това ги е нарекъл чехълчета и амеби. Алфредо броди като сомнамбул и не знае какво прави там, дамите са заети да клюкарстват и да се бият за екстейшъните си и само за Мегз гласуват  предварително инструктирани и с предплатени карти служители от  фирмата й.

В същото време заради спада на рейтинга, намаляха и рекламите в шоуто. А така наречените звезди си уговориха предварително космически хонорари и сериозно натовариха бюджета.

Последна надежда на Туперав е измислената сватба между Богданска и Даниел Петканов, но тя се влачи от седмица  и взе да дотяга даже на съквартирантите.

В кулоарите на телевизията усилено се говори, че планираният след ВИП-а „Биг Брадър ол старс“ е  под въпрос и най-вероятно няма да се състои. За втора година продуцентите не могат да съберат пари и да продължат най-воайорското предаване до Коледа, тъй като участниците стават все по-взискателни и искат повече пари, а зрителите и рекламодателите намаляват.

За „ол старс“ се готвеха Джино, който отдавна е в България, Емануела, та даже и Николета. Но безумните искания на мургавата плейметка отказали Тупарев изобщо да прави новия сезон, защото и останалите не искали да влязат безплатно. Единствено травеститът Пеньо бил готов да се излага и без пари.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не е за ожалване Тупарев.Това гадно предаване нарочно е направено за циркове и скандали.Сватбата е планирана нарочно и ще си напълнят джобчетата двамката.А навън хората да го духат и броят стотинките.Омръзна ни да ги гледаме да се излежават и всеки грабнал чашата.СЕМ да се замисли ,полезно ли е това предаване.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *