ЕВРОСЪЮЗЪТ с половин уста ПРИЗНА: България ОТХВЪРЛЯ ЧЛЕНСТВОТО в ЕС! Влиза в СЪЮЗ с РУСИЯ и ЕВРАЗИЯ! Вижте СМАЙВАЩАТА истина!

В един от своите безсмъртни сонети, Уилям Шекспир пише, че в Англия „истината е в служба на лъжата.“ И макар че Англия вече не е в Евросъюза, англосаксонският навик да въздигаш лъжата в ранг на истина, а истината да убиваш в море от коварство и лъжи, е останал непокътнат.

Точно това се случва и с поредния евродоклад на някой си Марк Галеоти, който представя себе си за „анализатор“. Та той се опитва да ни внуши, посредством недоказани твърдения, намеци, полуистини и откровени лъжи, че Русия си служи с американски начини и средства в политическото противоборство със САЩ. „Контролиран хаос“, „мека сила“, „медийно зомбиране“ – това, според автора, използвали руснаците, за да замъглят съзнанието на хората. Но всеки знае, че това са част от прийомите на янките, с които те си служат от време оно, в опитите да манипулират разсъдъчната способност на народите и да ги превърнат в аморфна маса, готова да изпълни всяка заповед на своя „господар“.

Например в момент, когато светът е обърнал поглед към Русия като към остров на надеждата за спасение от бруталния Запад, който само за 25 години успя да ликвидира икономиките на страните от Източна Европа…Точно в този момент иженарицаемият Марк Галеоти е тръгнал да разправя в своя „евродоклад“, че Русия вече почти не можела да разчита на „меката сила“. Тоест на способността си да влияе на народите чрез привързаност и положителен пример.

Ами че нека уважаемият Галеоти да не си държи очите така широко затворени, за да може да види истината. Да види, че през последните пет години огромна вълна от русофилия залива света. Дори в САЩ, които се считат за бастион на колективния Запад, симпатиите към Русия и нейния харизматичен лидер Владимир Путин, стигнаха дотам, че за да спечели президентските избори, на Доналд Тръмп не му трябваше никаква програма, а само непрекъснати заклинания, че ще оправи отношенията с Руската федерация и с нейния президент Путин. Толкова за твърденията, че Русия не можела да влияе на никого.

По-нататък Галеоти признава, че навсякъде в Източна Европа Русия има превъзходство. Защото хората я възприемали като пречка пред предполагаемата американска хегемония или като последен бастион на традиционните човешки ценности.

Ами, нека тогава кажем на Марк Галеоти,  че така наречената от него „предполагаема“ американска хегемония, стана причина да бъдат разрушени из основи икономиките на страните от Източна Европа. А народите им да бъдат хвърлени в пазарен хаос и откровена мизерия. Нима „анализаторът“ Галеоти ще отрече, че през последните 25 години именно Щатите управляваха света. И го хвърляха ту във войни, ту в мигрантски кризи или терористични атаки, ту в истински и убийствени за човечеството финансови кризи, като катаклизмите от 2008 г., чиито последствия се  стремим да преодолеем и досега.

А що се отнася до факта, че Русия е бастион на традиционните общочовешки ценности, то това е нещо, което признават всички сериозни политици и политолози, както в Русия, така и в Европа и САЩ. Някои от тях дори наричаха президента Владимир Путин „консерватор“, „традиционалист“, или „последният пазител“ на традиционните ценности. Истината е, че в Русия няма да видите гей-паради и възвеличаване на „нетрадиционната сексуална ориентация“. Разбира се, никой няма нищо против различните хора. Но да се въздига тяхната „различност“ в култ и норма за подражание – това в Русия никога няма да се случи.

Нека коментираме и още една „теза“ на евроанализатора Галеоти. Той заявява, че широката цел на РФ е „социалното пленяване“ на държави, които имат силни културни и исторически връзки с нея. Като под „социално пленяване“ сигурно разбира спечелване сърцата и умовете на хората. И тук той визира България, Сърбия и Македония.

Ще кажем на този евродокладчик, че ако Англия и САЩ са свързани от общ език и малко обща история от последните 150 години, то десетки пъти повече и много по-силно са свързани България и Русия. И тази връзка се крие в мъглата на десетки векове назад в нашето славянско минало. Тази връзка се крие във величавата Шипченска епопея и  кръвопролитните боеве на руснаци и българи за освобождението на България. Тази връзка съществува и в нашето социалистическо минало, когато България само за тридесетина – четиридесет години, с помощта на Съветския съюз, се превърна от изостанала в мизерия аграрна страна, в могъща икономически и политически държава. Която през 1990 г., освен другото, наброяваше и 9 милиона души.

Ето защо единствено верни са изводите на Марк Галеоти, който признава, че „България е вече в напреднал стадий на „пленяване“. С други думи България е вече загубена за Запада.

А ние пък казваме, че България се освободи от западното неоколониално робство. И пое своя път към славянските си корени, към Русия и изконните общочовешки ценности.

Тези ценности ние ще защитаваме заедно с нашата посестрима Русия. Сега и завинаги.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. тази вечер ше пиша на всички които познавам от радост ишастие прекрасна новина да живее братска русия

  2. нас братска РУСИЯ ни покани на разходка сред звездите, , , а не на отвратителен гей парад на увиснали и посинели задници на мършави извратеняци , които се въртят като гладни хиени около колонизаторите във АМЕРИК. ПОСОЛСТВО !
    След РУСИЯ , България е 2 космическа страна със космонавт- Георги Иванов- това е факт ,ПРОИЗВЕЖДАХМЕ ЕЛЕКТРОНИКА , СГЛОБЯВАХМЕ ЛЕКИ КОЛИ – -СТАНДАРТА НА ЖИВОТ БЕШЕ 5 ПЪТИ ПО-НИСЪК- – И ЦЕНТРАЛИТЕ ЗА ТОК РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИНА ,СЪС 0.02ст за киловат-час когато бях дете ,и гълтах мазни банички със чисто краве сирене по 0.10 ст !
    А лятно време сме купували домати по 0.05 ст за килограм , ха-ха-ха- ха , ясно ли е на англо-сакските кучета от ЕС ??

  3. СЛАВА НА НАЙ-ЧОВЕШКАТА НАЦИЯ НА СВЕТА ,РУСКАТА -и на най-добросърдечните хора на земята-братята СЛАВЯНИ-граждани на РУСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ !

  4. Аз бях дете в прогимназията, когато за пръв път видях трактори и комбайни. Преди това земята се обработваше с коне, магарета и говеда. Явно това бяха трактори и комбайни от СССР. Русия действително помогна на България от изостанала селскостопанска страна, да се издигне на такова ниво, че дори в американската преса от 70-те години да се казва, че България по образование на населението е на едно от първите места в света, а в икономиката сме пред Турция и Гърция. Но това се дължеше не само на фактът, че България беше в съюз с СССР, а и на това, че България мина от капитализма към социализма. Страните при социализма вместо да се надпреварват и да си вредят една на друга си помагаха във всяко отношение. При социализма не можеше да има икономически кризи, понеже икономиката беше планирана. Това че, комунизмът се срина в източните страни се дължи на най-голямото предателство в човешката история извършено от хора като Горбачов, а не на това че комунизмът е изпаднал в криза. България всъщност с минаването си в капитализма попада в дълбоката икономическа криза на Запада. При икономическите кризи в капиталистическите страни най-силно страдат бедните хора в дадена страна и малките страни като България.

    • А бе тъпанар Русоиден, Тракторите, комбайните , токът , водата и така нататък са продукт на прогреса и въпреки репресивната власт на тъпите комунисти и руските окупатори. Та нима не виждаш, че в другите държави всичките тия неща също ги има , дори и по-хубави , да ти ебе майката проста да ти еба!

      • Не разбирам защо се позволява на такива психопати като „кура за русия“ да участват в каквито и да било форуми.

      • Добре, че простотията не е заразна болест! някои се опитват да я транслират и чрез Нет-а.

      • Каква окупация бе тъпанар? Ти виждал ли си в България руски войници и военни бази? За сметка на това сега сме окупирани от 4 американски бази и естетвено без наем! Тогава бяхме почти 9 милиона, а сега едвам сме 6.

  5. Тръмп ми беше симпатичен, преди да стане президент, именно с обещанията си да подобри отношенията с Русия. Сега ми е повече от отвратителен!
    Каквото и да се говори и пише, не можем да избягаме от истината, че някога животът беше хубав с помощта на братска Русия.
    Американските безобразия са неизброими и почти всички прогледнаха, писна ни от „европейски“ и „американски“ ценности!
    Правителствата може и да са със САЩ, но народите НЕ СА! Ние никога няма да загърбим Русия!

  6. АГЕНТ БУДА разсипа МИКРОНА ОТ ЦАЛУФКИ- – – ЗАРАДИ НЯЯ ПАРИ , , евро-фондовете , , ,В ОНАЯ БАНКА , , ,НА ЗАПЪД – ДЕТО СА ГУСПУДАРИТЕ, ДА ГО ЕБЪ В ГЛАДНИЯ ШОПСКИ ГЪС ,с ИЗВИНЕНИЕ , , ЦИГАНСКО БАРОН – МУТРАГЕНЬО БУХАЛКОВ , А БЕ СМОТАНЯК– – КАКВО СТАНА СЪС ОНИЯ 300 000 ФАЛШИВО-ПОПЪЛНЕНИ БЮЛЕТИНИ ОТ КОСТЕНЕЦ , В КАШОНИТЕ ,ГОТОВИ И НАДПИСАНИ- ЗА БУРГАС , , ЗА БЛАГОЕВГРАД – -СЕГА ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ- -НЯКАКВИ ШАШМИ НА ГЕРБ – ЗА ЗАБАВА НА иКЛИТУРАта ?

  7. спасението на българиа е заедно с братска русия по пътя на евразия помогни господи да се оттървем от ес и нато

  8. Поздрави на всички от Мюнхен!
    и така редовно чета в скандално.нет, но за първи път пиша тук. Искам да кажа на всички, които не знаят какво е положението тук на запад. И ведната страна и другата не сте прави. И тук както навсякъде по света цари грабеж и безправие. Не се заблуждавайте, че на запад всичко е ОК. Цените летят нагоре, а от 2010 г. не е повишавана заплатата. Сега ако си смените работодателя и отидете при друг на същата длъжност ви гарантирам 25..30% по-ниска заплата от преди 5..7..год. А цените са 30% по-високи. На трудовата борса в Германия са 3.3 милиона безработни в момента, а вече мръсника частник се опитва да наема работници с 8 Евро на час…дори и на 6 Евро. Аз 2011 г. успявах да спестя около 800..900 Евро месечно, а днес повече от 200…250… не мога. Квартирата ми беше 450 Евро..днес е вече 650…за 20 кв.м. при същата заплата… Това не е ли грабеж? Така, че не отричайте и не възхвалявайте механично . Разберете НЯМА БЪДЕЩЕ докато на света съществуват много богати и съвсем бедни. Някога Хитлер е казал : Ние няма да взимаме на никого нищо….ние само ще попречим на богатите да ограбват бедните“ и Германия става Германия. Борбата между червени и сини, борбата между демокрация и тоталитаризъм, борбата между Изтока и Запада е само пропаганда на властимащите т.е. на богатите. Там трябва да бъде насочен мерника на нормалните хора.

  9. …и нека да допълня… и тук има алкохолици по улиците. А пък прословутият ОКТОБЕРФЕСТ се открива тази събота. Ако само знаете каква простотия е ще се шашнете…. Стълпотворение от пияни субекти….щуращи се безцелно…и боклук навсякъде и повръщано…и лежат като скотове в градинките, а пред банкоматите се извиват опашки както едно време в соц-а за банани например. Огромни суми сменят притевателите си. И вняколко цифри от миналата година: 100 гр. печена скумрия струваше 8 Евро, ами колограма????? Една халба бира 1 литър 10.80 Евро????? Как ви се струва, а…. Колегите ме питат:“Ходи ли на Октоберфест…неее..казвам празнувах си го у дома“ Е как така?…Ами така…купувам си две бири Кромбахер от ПЕНИ, наливам си ги в една халба и си казвам наздраве…и ми струва 1 евро…:) А пък таксите за старчески дом са следните…. в обща конюшна 1300Евро, в обикновен дом по двама в стая 2400Евро, а в луксозен…(разликата е само в това, че са по един в стая) 4600 Евро…? Снощи вечерята в лукс класа беше по 1 поничка и 175 гр.йогурт(поничката струва 60Цента) Въпросе е къде отиват огромните пари? Отиват в едни хора-бандити, които искат да живеят на Малдивите или на Бахамите и всяка година да си сменят Поршетата с новички…….. Та в БГ е същото. В Компютъра на КАТ са регистрирани 98 Мерцедеса Майбах струващи по 1 500 000 Евро. А сега ми отговорете защо народеца е беден….

  10. ..наскоро прочетох отчет на НАП….Декларирани печалби от Български фирми 1000% и нагоре???????? А това не е истина !!!!! Сигурно е, че процентите са много повече..просто не са им стигнали възможностите да скрият печалбата напълно….

  11. Може би затова са последните изцепки на кабинета Борисов, че Русия е главната заплаха за националната сигурност на България. С това заработва благоволението на Козяк и мобилизира около ГЕРБ русофобите и психодесните.

  12. Само лумпен може да бъде русофоб!Руснаците нямат обидна дума за българин,за разлика от някои наши сънародници и съседи!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *