Евродепутатът Клеър Дейли, която РАЗМАЗА Борисов в Брюксел, С ВИДЕО ОБРЪЩЕНИЕ към Българския Народ! Виж ВИДЕОТО:

Сигурна съм, че българския народ ще постигне така желаната промяна за страната си. Времето е разломно и сега на ход е народа. Писна ми Европейският съюз да не предприема нищо срещу властта в България, която по дефиниция е мафиотска.

Това заяви пред бТВ ирландският евродепутат Клеър Дейли, член на Комисията за граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи.

Миналата седмица Дейли направи изключително остро изказване пред комисията. Тя директно обвини комисар Вера Йоурова в мафиотска завера с „бандита“ Бойко Борисов. При което Йоурова се изчерви и влезе в режим на обяснение, че не е съпричастна към далаверите на Борисов. Подробности ВИЖ ТУК.  Реакцията ми срещу Йоурова беше остра по следната причина: Не съм убедена, че тя вярваше в това което говори в доклада си. Тя дълго и обстоятелствено обясняваше как България бележела напредък в борбата с корупцията и пр. А аз съм добре запозната със ситуацията в страната ви, защото преди време ми се наложи да проуча едни имотни измами. Ирландски граждани пострадаха от имотни схеми с участието на българското правителство.

Това ме накара да проуча вашите управляващи по-обстойно и се натъкнах на десетки афери като „КъщиГейт“, „АпартаментГейт“, скандалът с шкафчето на премиера Борисов и пр.„, коментира по бТВ днес Дейли отчайващата българска реалност и изявата си в Брюксел, с която вдъхнови много протестиращи българи.

Освен днешното си участие в „120 минути“ по бТВ, ирландската евродепутатка публикува на личния си профил в мрежата свое специално послание към протестиращите в България, което можете да видите Тук с превод на български!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *