Евгени Минчев измислил срамните прякори на Мария и Антония Петрова- за отмъщение

Евгени бесенОбхваната от жажда да каже истината, или поне нейната истина, Ваня Червенкова се появи с Библията в ефир и с куп документи, които доказваха думите й. 

Тя реши да разкости докрай Евгени Минчев и издаде, че той е измислил прякорите на Антония Петрова и Мария – съответно Тоца Крокодила и Мара Отварачката и ги е лансирал в медийното пространство, за да им отмъсти. А отмъщението било, че те отказали повече да му плащат за пиар. Тогава той ги нападнал с черен пиар и буквално ги смачкал.

Същото се случило и с д-р Ангел Енчев, който решил, че не му трябва повече реклама. Тогава той бил засипан с агресивна антиреклама и не само той, но и много други, които са се опънали срещу рекета на окичения като коледна елха самопровъзгласил се лорд. Той не е светски хроникьор, а светски рекетьор, разкри Ваня.

Тя призова всички пострадали от хапливия му език да се обединят в общо дело срещу него. Защо му мълчат, защо се страхуват? Нима смятат, че той държи още факти, с които да ги изнудва.

Освен това Червенкова се обърна и към данъчните. В предаването Минчев заяви, че  е богаташ, който има 15 апартамента, единият спечелен от се*с услуги. Плаща ли данъците на тези апартаменти, или просто лъже, запита логично Червенкова. Издал ли е поне една фактура и касова бележка за парите, които взима за пиар? Силно се съмнявам. Такива като него лежат на гърба на обществото, смучат така наречения ни елит и не плащат нито лев данък.

Бизнесдамата бе стигнала в проучването си дотам, че откри кой е шил пижамите на „лорда“, за които той се хвалеше, че са от реномиран лондонски шивач. Шивачът е шивачка и си работи в София. А обувките му са назаем, за да рекламира друг български производител, издаде тя. Не са купени от френски бутици и   не струват толкова, колкото той твърди. Всичко в него е лъжливо, измислено, неистинско, злобен човек, от когото се страхуват,  каза Ваня и връчи чифт цървули на Венета Райкова с поръчението Минчев най-после да обуе обувките, които подхождат на същността му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7stYkzVjG8E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Няма нещо по-гнусно от войнстващия и с мания за величие долен педераст.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *