Д-р Николай Михайлов: Най- голямата Заплаха за ГЕРБ е Румен Радев! Само Президентът може да ги унищожи! Вижте Защо:

„България е окупирана от един криминализиран елит, който държи цялата държавна власт. На това трябва да се сложи край“, коментира десния анализатор д-р Николай Михайлов.

Д-р Николай Михайлов

Управляващите от ГЕРБ постоянно тласкат страната от драма в драма и от един сценарий – в друг. „В една окупирана страна нищо не се променя. Затова хората са се оттеглили в частните си светове“, коментира д-р Николай Михайлов.

Единствената политическа фигура, която в момента може да се противопостави на статуквото, е президентът Румен Радев, категоричен е известният политически коментатор и бивш депутат от ДСБ.

Политически проект, оглавяван от държавния глава след края на мандата му, ще бъде истинска заплаха за ГЕРБ. Това силно плаши управляващите и по тази причина те зачестиха атаките си срещу Радев. Вижте например поведението на Цветан Цветанов, който нервно критикува президента за щяло и нещяло – почти всеки ден.

Другият дежурен в авангарда срещу президента Радев, е бившият държавен глава Росен Плевнелиев. Той няма собствена позиция и идеи, а само повтаря мантрите на евроатлантизма. Плевнелиев е политическа фигура без никаква тежест и обществено доверие. Ако някой му звъни за нещо, то е да му честити годежа с красивата му приятелка, заяви д-р Михайлов.

Борисов засега страни от конфликта между институциите, но няма съмнение, че именно той стои зад ежедневните атаки и долнопробни обвинения срещу Румен Радев. Задачата по окепазяването на Президента, Борисов е възложил на вицето си Цветан Цветанов. За да не изглежда пред ЕС и US-шефовете на ГЕРБ, че държавата е неспокойна и има война между институциите.

Щом се говори упорито за „бъдещ политически проект на Радев“, значи ще има такъв, категоричен е д-р Михайлов. В момента, Президентът е единственият политик, който се ползва с огромната подкрепа на народа. И има всички шансове да ликвидира ГЕРБ, като веднъж завинаги ги изхвърли от политическата сцена.

Само Румен Радев може да срине ГЕРБ, категоричен е д-р Михайлов

„Бойко Борисов и Хашим Тачи да решават съдбата на Балканите! Представете си какво могат да сътворят тези два криминални субекта“, коментира д-р Николай Михайлов. Очевидно е, че именно на такива марионетки, като Борисов и Тачи, разчитат евроатлантическите лидери, за да държат в желязната си хватка Балканите. Това е чист мафиотски подход.

Регионът е окупиран от евро-атлантическите господари, а разширяването на ЕС и НАТО с още балкански държави, не вещае нищо добро. Балканите ще попаднат в капан, от който вече няма да могат да се измъкнат – не и без война.

Такива като Борисов и Тачи продават държавите си на ЕС и НАТО срещу пари, постове и облаги, а хората са толкова потънали в битовите си проблеми, че не виждат мащабната катастрофа, която се задава. Но това е типичен белег на колониализма. А също и начин да държиш колонията в послушаниенаселението в окупираната страна трябва да живее тежко, да е притиснато от проблеми, засягащи жизненото му оцеляване, за да няма възможност да мисли по- глобално.

Западът заложи поредния си капан на Балканите, който отново ще възпламени региона – така, както беше до средата и в края на 20-ти век, че и през 19-ти. Само преди 20 години Западът бомбардира и разпарчетоса благоденстващата бивша Югославия, а сега трябва да им вярваме, че мислят доброто на тези западно-балкански държави, че искат да се побратимят с тях, като ги направят членове на ЕС и НАТО? Само олигофрен би се хванал на подобна въдица.

Дългогодишни страни- членки на ЕС и НАТО вече образуват нови съюзи и търсят нови партньори, за да са готови, когато старите съюзи се сринат. И изведнъж се оказа, че най- големите евроатлантици са именно балканските държави – то други и не останаха, освен шефовете на въпросните разпадащи се съюзи ЕС и НАТО, завършва д-р Николай Михайлов. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *