Дъглас Макгрегър: От НАТО са имали план за удар по Русия от Украйна

НАТО е имал готов план да нанесе удар по Русия от украинска територия. Алиансът от много дълго време подготвяше Украйна за този сценарий.

Планът на Северноатлантическия алианс е описан от бившия съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в интервю за канала в YouTube „George Galloway“.

„Вашингтон, заедно със своите приятели в Лондон и някои други столици в Европа, реши, че има възможност да унищожи Русия. За тази цел те решиха да използват Украйна, която подготвяха за този сценарий в продължение на много години“, каза той.

Макгрегър добави, че като част от този план през 2014 г. в Украйна бе извършен държавен преврат и след като Порошенко е подготвил условията за бъдещия конфликт, по-късно на власт бе доведен предвидения за фронтмен на операцията Владимир Зеленски.

По-рано американският полковник заяви, че руската армия ще бъде принудена да марширува чак до полската граница, ако Западът скоро не предприеме стъпки за разрешаване на украинския конфликт. По думите му, Западът трябва да спре военната си подкрепа за Украйна, за да предотврати по-нататъшна ескалация на конфликта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. План за стратегическо поражение на Русия американците имали още от Обама 2014, започнал санкции с цел социална нестабилност. А най активен за война с Русия бил не Тагарев а Джон Болтън съветник на Тръмп по безопасност и на всяко заседание предлагал, да започнем война с Русия, ала на десетия път изтеглил къса клечка и вбесен Тръмп посочил вратата, идиот напусни

    • Обама се отказа. Медведев го гледаше влюбено по едно време.

  2. Вярвам, че някой ден, ще си получат заслуженото тези европейски държави и служители, които са искали да унищожат славяни и Русия! Нека сега да надървят тях персонално да плащат масрафа, а не всички европейски държави!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *