Дует „Ритон“ влиза във ВИП Брадър срещу шестцифрена сума

РитонЗдравко и Катя – най-успешният български дует от близкото минало са вербувани от Нико Тупарев за участие във ВИП Брадър.

Семейството, което никога не е било обект на клюки, никога не е попадало със скандали под прожекторите, се  съгласило да прекрачат прага на телевизионния цирк, за да припомнят за зрителите за себе си и да си направят реклама на последния албум.

Двамата ще са безспорните звезди там и ще заместят достолепното присъствие на Йорданка Христова. За целта те ще гушнат шестцифрена  сума за престоя си в Къщата. От тях се участва да издължат докрая, да не бъдат изгонени от публиката, което лесно ще се нареди,  да разкажат пикантни моменти от познанството си с Филип Киркоров и други скрити от обществото неща.

Основното желание на продуцентите било да ги следи под лупа и да разбие мита за идеалното и сплотено семейство, който те от години поддържат. Те щели да бъдат подложени на кризисни ситуации в Къщата.

Тази година там звездите са кът, защото никой вече не иска да става за резил. Затова и хонорарите са надути рекордно, само и само някой да кандиса да се излага и да се бие в кухнята, или да се търкаля пиян като прасе, издадоха от формата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *