Гонят Жана Бергендорф от апартамента й

Жана финал убаваЖана Бергендорф не се е връщала изобщо в апартамента си след кошмарния скандал, който се разрази там.
Говори се, че си е заминала и най-вероятно  няма да се върне да живее тук, твърдят словоохотливи съседи.  Собственичката на жилището  също беше тук  да види щетите по апартамента, понеже външната метална врата беше счупена. И сега трябва да я поправя. Трябваше на момента да я изгони, но не знаем какви са подробностите от договора й за наем и дали жилището не е отдадено за определен срок, мърморят бабите през блока.
Те веднага докладваха, че след като била освободена от полицията, певицата нарамила чанта с дрехи и изчезнала, а оттогава не се е връщала.
Дължи пари за асансьора и стълбището, а никаква я няма. Кой ще ги плаща тези пари? Ние ли, навинтват се старите дами и се заканват, че лично биха я изгонили, защото влияела зле на внуците им, след като гаджето й било хванато с марихуана.
Жана изобщо и не подозира какво се говори зад гърба й. Тя изнесе няколко концерта на морето и сега почива на плажа заедно със сина си, бившия си съпруг и сестра си. И няма идея, че я водят избягала от апартамента.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *