Другата Украйна, която Западната Цензура се опитва да Скрие!

На 18 март т.г., в 15:45 летището в Мариупол премина под контрола на силите на Донецката народна република (ДНР). В Донбас то е известно като „най-страшното място“. Тук се е намирал свръхсекретен затвор на  украинското „гестапо“ – Службата за безопасност на Украина (СБУ). В него садисти от фашисткият полк „Азов“, който официално е част на Националната гвардия на Украйна, са подлагали на чудовищни изтезания рускоезичните мирни жители на тази държава.

За съществуването на тайният затвор за мъчения и убийства на невинни хора за първи път света узна от бившият сътрудник на СБУ полковник Василий Прозоров. Пред журналисти той приведе множество доказателства за това, което украинските „себеушники“ (така в Украйна казват на главорезите от СБУ)  и фашистите от „Азов“ са вършели в тайния затвор, разположен на летището на Мариупол. Той е бил известен сред тях с кодовото име „Библиотеката“. А  на хората, които са били подлагани в него на нечовешки мъчения и убийства, са им казвали „книги“.

Тепърва специализираните органи на ДНР и на Русия ще осъществят  задълбочени разследвания за да установят, колко на брой са били „гостите“ на тази „библиотека“. Но става дума за стотици, а може би и хиляди. По-голямата част от тях са били разстреляни, много са и починалите, неиздържали на мъченията. Оцелели свидетели разказват, че под новата писта за излитане и кацане на самолети, както и в други части на летището има масови гробове, в които са хвърляни телата на убитите. А после са били залети с бетон.

Дошлият на власт след преврата, организиран и ръководен от САЩ през 2014 г. в Украйна крайно националистически режим, създава десетки фашистки формирования. Тях той обгрижва с невероятна любов – финансира ги, въоръжава ги и ги героизира с ордени, постове и титли на държавно ниво, и ги въздига до небесата чрез строго цензурираните украински медии. А на тънкостите на изтезанията  ги обучават  изпечени майстори в това – американски инструктори от Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ. Неслучайно, когато стана известно, че Мариупол предстои да  бъде превзет,  централата на СБУ в Киев даде специално изявление на 5 март. В него се изтъква, че „сега руските пропагандисти ще обвинят Украйна, че е създала секретен затвор на СБУ и ЦРУ на своя територия“.

Впрочем на 18.03. т.г. в ефира на една от най-популярните американски медии –  Fox News разкаялият се бивш офицер от ЦРУ Райън Хилсбърг призна, че службата е обучавала в строга секретност хиляди украински военни. Според него с тях се е работило както в Украйна, така и в САЩ – във военната база наричана „фермата“, намираща се в щата Вирджиния.

Павел Каракосов – жител на Мариупол, е арестуван от СБУ, защото е заподозрян в симпатии към ДНР. Отвели са го в библиотеката и са започнали да го обработват.  „Изтезават те по същия начин, както съм чувал, че го правят американците в Гуантанамо – разказва Павел. – Връзват те, поставят парцал на главата ти и те поливат с вода. Все едно, че те давят. По време на тези изтезания получих микроинсулт – имах чувството, че милион игли забиват в главата ми“. Другото любимо занимание на украинските фашисти, е т.н. „ножица“: поставят дланите на човека на релса, а  отвисоко  спускат върху нея друга релса. Така надробяват пръстите. Забиват игли под ноктите, а с бензинова резачка  оставят дълбоки нарези по тялото. С електрожен  „обработват“ половите органи на мъже и жени. Затворниците са били държани в огромни хладилници, без никакви мебели в тях. Хвърляли са ги полуживи и  в ями с трупове, за да ги сломят психично. Всичко това е било приложено и върху Павел.

Според него умрелите в резултат на зверските изтезания в тази „библиотека“ често са били намирани и като неразпознаваеми трупове по улиците на Мариупол – изхвърляли са ги през нощта от автомобили. Много хора са изчезвали от града, а в него е имало мирис на трупове. Той е категоричен: предстоящите  разследвания ще открият места, където са погребани масово хора. Самият Павел – полужив, е бил разменен с пленени украински военни от ДНР.

Библиотеката в Мариупол далеч не е единственото зловещо място за изтезаване на несъгласните с нацисткият режим в Украйна. С помощта на американски инструктори цялата страна е била осеяна с подобни секретни зандани. Създадени са били множество фашистки отряди – освен „Азов“ съществуват „Айдар“, „Торнадо“, „Донбас“, „Десен сектор“… И всеки от тях разполага със свои тайни затвори, в които е осъществявал чудовищни изтезания над другомислещите. Така в друг зандан, разположен  в град Краматорск, Донбас, невинни хора са били измъчвани „с научна цел“. Особено активен в това отношение е бил Всеволод Стеблюк – доктор на медицинските науки, професор, заслужен лекар на Украйна (2008 г.), лаурет на държавна премия на страната в областта на науките и техниката (2018 г.). Този истински садист, популярен в Украйна с  активната си дейност по време на държавния преврат и с измъчването на невинни хора в Донбас, носи  прозвището „Ай болит“. В изтезанията са участвали и обявените вече в Русия за военнопрестъпници украински военни, а впоследствие и крайнодесни политици Олег Ляшко и Игор Мосийчук, който е и един от създателите на „Азов“.

През последните осем години в Украйна са били извършени множество убийства, изтезания, отвличания на рускоговорящи хора, а нацистките идеи официално са тиражирани от властите. За всичко това има много документи, със сигурност след освобождаването на Украйна от нацизма ще се намерят и нови доказателства. За да се види истинският облик на тази друга Украйна, която цензурата у нас  не допуска да бъде споменавана и описвана в медиите. А  у нас, в България, всевъзможни дебили, лансирани от същата тази престъпна Америка и богато финансирани от нея, неуморно бродят по медиите, за да превключват всеки ден вниманието ни от  тази непозната ни Украйна към една безкрайна върволица от всевъзможни лъжи за Русия.

Малцина у нас  знаят, че след държавният преврат през 2014 г., Украйна се  превърна в магнит и истински рай за фашисти от цял свят.  Тук са пристигали хиляди чужденци от крайно радикални и нацистки организации. Една от най-известните сред тях  е  Misanthropic division.  В полка „Азов“ е имало много шведи, немци, норвежци и др. Всички те са били финансирани както от Украйна, така и от западни държави.

Това, което се е случвало в библиотеката на  летището в Мариупол, а и в многото други тайни затвори, разпръснати в южните и източните райони на страната, където живеят предимно руснаци и рускоезични, е било известно и на Мониторинговата мисия на ООН за спазване на правата на човека в Украйна. Сигналите за това са десетки и са описани в нейни доклади. Шефът на мисията – Фиона Фрейзър, споделя пред журналисти, че за пет години са „регистрирани няколко стотин случая на произволно задържане и/или задържане под стража, без връзка с външния свят. И свързани с тези нарушения и злоупотреби в областта на правата на човека, като изтезания и жестоко поведение от страна на правителството на Украйна.“

Дори една ярко проамериканско настроена „правозащитна“ организация, каквато е Amnesty International, е принудена да признае съществуването на терор в Украйна. Тя  провежда специално проучване, наречено „Ти не съществуваш“. В него се прави извода за наличието на специални места в Украйна за затваряне на хора, в които те са абсолютно изолирани от външния свят. В тях са се намирали украинци, задържани повече от година.

Известната американска журналистка Лара Логан заяви в ефира на Real America’s Voice: Запада се нахвърли върху Русия, но всячески избягва да говори за нацистите и ролята на САЩ в Украйна! Според нея САЩ и НАТО нито дума не споменават за  това, че точно те са финансирали нацистки формирования от типа на „Азов“. „Аз съм убедена, че сме заобиколени от твърде много дезинформация – казва Лара. – Аз осветявам войни вече 35 години и нито веднъж не съм виждала това, което сега забелязвам – хора, които са боядисали ноктите си в цвета на украинския флаг. Нас ни вкараха в рамки, задължиха ни да мразим Владимир Путин и да вярваме на всичко лошо, което за него ни говорят. И да обичаме Украйна – изцяло, без никакви полутонове. Всичко това много ми напомня за ситуация, в която или се съгласяваш с  „демократичните методички“ за всичко на света, или те обявяват за нацист.“

Лара напомня, че формирования като  „Азов“ не крият принадлежността си към фашизма – дори техните емблеми носят знака „черно слънце“, който са използвали немските есесовци (от нем. Schutzstaffel – SSгвардията на нацистката партия в Германия). Техни са и символите „мълния“, също принадлежащи на SS. Нещо повече – нацистките символи с гордост носят и украинските въоръжени сили, в това число и жените, които служат в тях.

„Азов“ удави в кръв и убийства, зарина с трупове на невинни цяла Източна Украйна, но ние не искаме да признаем това, казва Лара. Заради тези садисти населението на Крим поиска да се присъедини към Русия.  Донбас също се отдели и 8 години водеше неравна война за оцеляване с тези изверги. „А ние, представителите на медиите и най-вече на западните медии, както и Запада въобще, отказваме да признаем фактите за случващото се в Украйна. Забравяме, че Западна Украйна, известна като Галичина, застана на страната на нацистите във Втората световна война, точно там се намираше и щаб-квартирата на SS.  А след войната ЦРУ и нейният директор Алън Дълес гарантираха на украинските нацисти-бандеровци имунитет от съдебно преследване в рамките на Нюрнбергския процес.

Истината е, че ЦРУ  спонсорира „цветната революция“ в Украйна през 2013 и 2014 г.,  то  натрапи на тази страна нейните днешни лидери, натрапи й политически и бизнес елит с произход от Западна Украйна, който да владее рускоговорящото население в останалите части на страната с помощта на нацистката си бандеровска идеология. Виктория Нуланд (сега заместник-държавен секретар на САЩ) заедно с американският посланик конкретно решава, кой да управлява Украйна. А да не говорим за историята с Хънтър Байдън (синът на американския президент – б.м.), Нанси Пелоси, Джон Кери, Мит Ромни и техните издънки. Всички те натрупаха стотици милиони долари, осребрявайки властта си над Украйна, твърди Лара.

Истинската причина за руската военна операция в Украйна е да спаси милиони руснаци и рускоезични граждани на тази страна от геноцида, на който те са подложени, от ужасите на нацизма. За да се появи една наистина демократична и свободна държава, в която не Америка и солидарния Запад, а самите украинци ще определят съдбата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Катарзисът от тези фашистки престъпници и убийци трябва да е бърз,точен и необратим!
    Всички които им помагат и подкрепят, трябва да бъдат съдени и изпратени там където им е мястото!Българските лакеи и национални предатели във властта обслужващи САЩ,техните съюзници работещи против интересите на България също!

  2. За да бъдат изгонени и съдени националните предатели-безродници във властта е важно всеки един български гражданин да участва ефективно и последователно, толкова време колкото е ‘необходимо“!

  3. Петков и Сорос си докараха цяла армия укроорганизми и ние – българите тръгнахме бързо и категорично по украинския сценарий. Тези укропитеци с нацистки възгледи ще останат в България, те са крайно агресивни русофоби.
    САЩ им създават безпрецедентни за българите условия на живот в България, за който туземните българи ще са длъжни да плащат петзвездният им лукс и да им дават джобни. Едно четиричленно семейство от тези укроорганизми получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари.
    До момента в България са влезли около 200 000 и се очаква бройката им да се утрои. Това е цяла нациармия, която ще насажда омраза към всичко руско, страх у всеки дръзнал да се нарече русофил, което ще превърне България от русофилска в фанатично русофобска.
    Важна за краварите-убийци е крайната цел, а тя е създаването на развиващ се антируски фронт в България и приемането безконтролно на милиони антируски организми и подмяната на коренното население, създава условия за откъсне окончателно българското общо цивилизационната привързаност към Русия.

  4. 150 години русофилство съсипаха България господа !! Дори Людмила Живкова го беше разбрала..само вие не..затова я отровиха кгв ,както и Марков ,Скрипал ,Троцки,Плотская,Навални и още хиляди осъзнали че Русия не е мръднала и грам в посока на демокрация и нормалност!!!

    • Кой ти говори за русовилство бре джендърсии башибозук?
      В края на краищата, докато има кандидат роби, все ще се намери господар да ги управлява демократично, срещу кило банани.

    • Не си виновен ти Стамо, не е виновна и майка ти, всеки се раажда с определен брой клетки в чотурата,затова има гении, има и тъпи селски пиандета. Е ти си от най-ниската категория, бъди здрав.

  5. СЛАВА ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ БРАТУШКИ ВИЕ СТЕ НАШАТА ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ УКРАИНСКИЯ ФАШИЗЪМ НАХЛУ И В БЪЛГАРИЯ

  6. И отново с овчи поглед, дружно с флагчета в ръка, вместо да отидеме на пикник, на манифестацийка една…

  7. Най-мръсната нация в последните векове се оказаха англичаните-най-големите колонизатори. Достойни нейни наследници с малко по-добра технология се оказаха американците. Всичките блага на колониална Европа си отиват само за няколко десетилетия васално поведение. Светът еволюира, на Русия се падна благородната,но и много скъпа задача да спасява Европа и човечеството с кръвта на децата си.И това българите го разбират не с мозъка, а със сърцето си.

  8. По добре се поразходете около опожареното преди 8 години от фашагите полицейско управление в Мариупол-общ гроб на 38 полицаи,отказали да стрелят срищу мирната демонстрация на мариуполци по повод статута на руския език.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *