Дрехите на водещите на „Х- фактор“ – пълен потрес!

водещи илиКой е стилистът на водещите на Х фактор, се питат все по-често зрителите. Алекс Раева и Мария Игнатова от лайв на лайв се появяват във все по-странно облекло, което стресира хората пред екрана.

Идеята на стилистите е видна. Мотиви от облеклото на едната присъстват в друга част от дрехата на другата. Търси се съзнателна асиметрия, която вече изглежда комична.   Не сме в крак с модата, може би облеклата тип дамаска или тип завеса за баня да са последен писък по подиумите, а може и да са приумица на някой наш пишман дизайнер. Но общото впечатление е, че някой е свалил завесите от къщи и е спретнал от тях някакви семпли роклички, които даже не отиват на двете дами.

На полуфинала водещите отново изглеждаха ужасно. Кройката прави фигурите им като на бременни поне в четвъртия месец, особено Алекс Раева, коментират зрителите. Големите фигури върху плата ги правят и дебели, а на всичкото отгоре цвтовете не им отиват.

Как ще облечеш блондинка в бежаво, дивят се за Мария Игнатова разбирачи. Още по-малко цветът отива на Алекс. И това не се случва за пръв пат.

Някой си е оставил ръцете и творческото вдъхновение върху тях, а те буквално се срамуват от дрехите си и си объркват репликите, търсят причина за пелтеченето им фенове на предаването.

Абе дизайнерът да не си е купил дипломата отнякъде, шегуват се вече зрителите.

Наистина общото впечатление е, че двете водещи или си купуват рокличките от магазин за втора  употреба, или някой, който ги облича, има особено и доста странно отношение към модата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *