Тежка суша в леглото мори Гена Трайкова

ГенаГена Трайкова вече трети месец живее  на сухо и е в пълна любовна немилост.
Водещата  все по-често се жалела  на колеги, че е много самотна и се страхува да не си остане стара мома.
Последната бурна  връзка на новинарката беше с колегата й Иван Георгиев. Двамата бяха опасно близки близо година, а Гена правеше всичко отношенията с колегата й да не се разчуват. Причината пък беше  голямата разлика във възрастта им – малко повече от 10 години. Това много притеснявало  Трайкова да не би  връзката й да се окаже краткотрайна и да й се смеят всички. Всъщност точно така и се случи,  тя дълго време кри, че прекарва с подчинения си под завивките, но накрая всички разбраха, а той взе, че я изостави.

Краят между двамата  настъпил през лятото, а разлъката станала по вина на  журналистката, която тормозела любимия си  с безкрайната си ревност. Тя постоянно подозирала Георгиев в сериозни изневери, а в същото време изисквала от него все по-нови професионални изяви и издигане в кариерата, които не били по силите на младежа, изнервяли го и това довело до окончателен финал на отношенията им.

Гонещата 40-те години Гена обаче е сериозно притеснена не толкова от раздялата, отколкото от  бъдещето си семейно положение, което се очертава повече от самотно, доверяват нейни приятелки. Тя осъзнавала, че годините минават, а славата и вложеният труд в телевизията, не могат  вечер да я топлят под завивките, нито да я чакат да се прибере.

Блондинката все повече копнеела да стане майка, затова се зарекла, че отсега нататък ще спре с връзките еднодневки и ще  се съсредоточи единствено към сериозни и перспективни господа на средна възраст, мечтаещи също за свиване на собствено семейно гнездо.

По тази причина, докато издирвала бъдещата си половинка синеоката телевизионерка останала съвсем  на сухо и нямала контакт с мъж повече от три месеца.

Трайкова изживявала доста тежко самотата си, родителите й не спирали да й натякват, че искат да я видят семейна и да чуят гукането на внуче. Приятелките й отдавна имали по едно или две деца, но тя била твърдя, че докато не намери подходящ мъж,  няма да минава под венчило само за идеята и да угоди на другите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *