Мъка! Младото гадже на Гена Трайкова я заряза

Gena-Traikova-6Гена Трайкова прекарва кошмарно лято. Тя се е усамотила и ближе рани в жегите.

Причината е, че доскорошният й любовник – журналистът и водещ на новините Иван Георгиев я е изоставил и  е сложил край на връзката им.

Любовта между двамата през цялото време била като сложена върху бомба със закъснител и имало много усложняващи чистите чувства  фактори – сериозна разлика във възрастта,  ходенето на едно и също работно място, попадането в едни и същи служебни скандали и разправии, доста тежкия характер на блондинката, която често си изкарвала нервите отгоре му,  нежеланието й да забременее и да си имат деца,  а не на последно място  и дълбокото й уж служебно приятелство с бившето й гадже Венелин Петков.

Двамата уж отдавна се разделиха, но контактуват непрекъснато на работа и слухове отново ги свързват. Иван не издържал на напрежението и на подматанията зад гърба си, събрал си багажа и си тръгнал.

Междувременно в коридорите на Би Ти Ви  се шушука, че Венелин пък има нова любима  – новоназначената репортерка и  манекенка Полина Гергушева, която с радост се хвърлила в обятията му. Така надеждата на Гена, че може да си го върне, била попарена.

Сега тя е останала и без двамата си обожатели, няма кой да я изведе на вечеря, а понеже е капризна, дори да получи покана от някого по милост, го отрязвала. Много е раздразнена, много е самотна, шушукат колегите й и се молят тя да се сети да отиде на психолог и да оправи кривините на характера си. Така шансът й да се задоми и да намери точния човек, се увеличава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *