Лора Караджова: Не исках Део да е баща на бебето ми!

Лора бременнаМного силно исках да стана майка. Вероятно така е при всяка жена, когато навърши 30 години и още не е раждала, а харесва и работата си и все няма време да отмени ангажиментите си, каза Лора Караджова.

Тя започва да мисли за тези неща, да се колебае дали може да отложи още малко този момент, дали пък после  няма да стане прекалено късно, дали ще успее да се справи.

Така при мен  дойде точният момент да стана мама, просто готовността ми да стана майка съвпадна с влюбването ми.

Лора и четири години по-младият  от нея варненец Валентин се запознали покрай общата им лудост и страст към екстремните спортове. И двамата карат ски и сноуборд и са неуморими по пистите.

Сега Лора признава, че тяхното  било любов почти от пръв поглед. Специално  аз много бързо се влюбих, откровеничи певицата. Първата ми мисъл незнайно защо още преди  преди първата ни целувка беше, че точно на този мъж бих искала да  родя дете. Явно той сякаш е чул мислите ми, защото след нямолко  месеца сам ми предложи да си направим бебе. Приех без да се замислям, защото се получи  в точния момент.

С Део изпуснахме този момент. Даже не зная имало ли е такъв момент. А и честно да си го кажа, от него сякаш не исках  исках дете така силно, даже не зная дали изобщо исках“, признава  младата майка. Явно нещо между нас не е било толкова силно, за да се обрържем и с бебе, казва певицата, която беше половинка на блондина над шест години.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *