ДПС ОВЛАДЯ ВСИЧКИ ЛОСТОВЕ В ДЪРЖАВАТА СЛЕД ОТТЕГЛЯНЕТО НА САЩ

Преценете само последните събития. ДПС успя да компрометира и да натика в ъгъла ПП/ДБ ден преди местните избори. Шамароса ги като сополиви просячета. Ще се гласува само с хартиена бюлетина, което като по поръчка улеснява турското малцинство в страната и изборните туристи от Турция. Ни най-малко не защитавам кирчовци, бойкикевци и гномовци – те са диагностицирани имбецили и плоски фалшификатори. Да, машините им напълно фалшифицираха вона на народа по поръчка на американското посолство. Но и хартиената бюлетина не ни гарантира честни избори. Та нали досега ( с изключение на последните избори за НС ) се гласуваше само с хартия и… вотът пак безсрамно се подменяше. Не „честните избори“, а компактният турски вот с оглед бъдещо присъединяване към „родината-майка Турция“ интересува ДПС. САЩ дадоха ясни сигнали, че се оттеглят от Европа, Източна Европа и от България… И ДПС за броени дни смля с лекота политическите US-агенти от „сглобката“, така че в момента последните зависят не толкова от посолствоТО, колкото от движениеТО. Може би дори в него виждат гарант за животеца си в бъдеще.

ДПС винаги е държало Бойко за яката, а сега затегна хватката си. Партия Герб, която в областите без значително турско население владее държавната и общинската администрация, включително столичната, както и полицията, напълно се превърна във функция на ДПС. В очите на повечето хора Герб е мафията, която изсмука държавата, а ДПС е стройна авторитетна организация, която поне на нивото на средните си кадри успява да се бори с корупцията. Цялата работа е, че ДПС за обикновения български наблюдател е монолитна бетонна стена и процесите, протичащи зад нея, никога не стават известни на широката публика.

В подкрепа на усещането, че ДПС се готви за решителна атака, говори и фактът, че етническият турчин Карадайъ се отдръпна и напред излезе „българинът“ Делян Пеевски – най-яркият – и най-тлъст – представител на продажната компрадорска олигархия. Той обаче се явява с нов, лустросан фасон и явно е готвен от политически арбитър и „премиер в сянка“ да се превърне в официален министър-председател на България. Но на България ли наистина? Или на някакво опърпано  парче от нея – с частична автономия?

Това е големият въпрос. При сегашното бурно разместване на световните и регионални сили в новия многополюсен свят, значението на Ердоганова Турция скокообразно расте. САЩ заявяват, че се оттеглят от Европа, която била в състояние „сама да се пази“. И все по-възможно става, при пълното вътрешно овладяване от ДПС на рухналата българска държава, части от нашата страна да бъдат анексирани от Турция, а в останалата територия да бъде оставен да мъждука формален „суверенитет“. Суверенитетът на Делян Пеевски или на Иванчо Хаджипенчович. 

Ще бъде ли фаталният хап по-смилаем под управлението на този ненаситен Гаргантюа, който съвсем доскоро бе един от най-нетърпимите символи на „статуквото“?

В безпътицата си ние се докарахме дотам да се обзалагаме кой пръв ще ни налапа. Щом жертвата е повалена и кърви – хищник винаги ще се намери. Дали Русия и този път ще скочи да ни спасява – подир цялата гнусота, с която се опитаха да я опръскат нашите евроатлантически скунксове?

Българи, с всеки изминал ден ние все повече пропиляваме и губим Отечеството си. Не изборните клоунади ще го спасят, а излизането ни на площада със сопи и тояги и с  недемократичното наказание на цялата престъпна паплач, която за 34 години унищожи нашата държава.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Превземането на България е вътрешна операция
    Крахът на България можеше да се състои само отвътре. Враговете трябваше да са внедрени, тъй като никой външен враг не може да причини толкова много щети. Така че, заличаването на България и геноцидът над православните българи е вътрешна операция.
    Милиони я наблюдават и не искат да повярват. Въпреки, че е достатъчно да видят красивите някога села и градове, каква пустош и разруха са, в очакване на новите си стопани.
    Невъзможно е да се рушат толкова бързо градове и села, ако не е планирано. Невъзможно е дори за дебили, само за 30 години да вземат толкова много глупави решения. Еничари политици създават всевъзможни закони, които са в полза на новите собственици на територията България.
    Любимият баща на еничарите от отворено общество – Джордж Сорос ползва стратегията на Клоуърд-Пивън:
    1. Претоварване и разрушаване на системата за социално подпомагане;
    2. Създаване на хаос;
    3. Поемане на контрола в хаоса;
    4. Въвеждане на репресивен апарат в държавата, чрез създаване на граждански безредици
    Истинската причина, поради която държавността в България е убивана и се води жесток геноцид над българите, е за да предоставят територията и на друг народ, много по-близък до бритоноварварските ционисти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *