До Вас, 22,9-те процента, които ще гласувате за ГЕРБ: Вий сте Идиоти!

А вий… вий сте идиоти! Казал го е поета, но ние от Skandalno.net се подписваме отдолу с двете си ръце. Отнася се за вас, 22,9 %, дето сте заявили пред ГАЛЪП, че ще гласувате за ГЕРБ. Вий сте идиоти! Не минава номерът, че в ГЕРБ имало и свестни хора. Не, няма.

Доказателствата:

Откакто ГЕРБ управлява – повече от 11 години, България не е мръднала от дъното на ЕС по всички показатели, свързани с качеството на живот. На микрон дори. „Вдигнахме двойно и тройно заплатите и пенсиите“, ръси Онзи от джипката. Нищо подобно. Най-ниските заплати и пенсии са тук. България е и с най-болното население. (Изобщо не говорим за фалшивата ковид-пандемия-б.а.) България е страната с най-висока смъртност на 100 хил. души, с най-нисък стандарт на живот, с най-ниска продължителност на живота на населението, с най-лоши пътища, с най-висок процент неграмотни, с най-ниска производителност на труда, с най-малко инвестиции, с най-много мигранти на глава от населението. България е най-корумпираната държава в ЕС. Най-зле сме в ЕС и по върховенство на закона. Парламентът е с най-ниско доверие от страните в ЕС. Най-ниско е и доверието към прокуратурата. Не сме мръднали от 111-то място по свобода на медиите и словото.

И досега няма отговор на псевдо-премиера на западната колония България Бойко Борисов, откъде са онзи милион евра и кюлчета злато в чекмеджето на нощното му шкафче. Не казва и коя е т. нар. Мата Хари, която той твърди, че е снимала спалнята му, включително и него, докато спи. Не казва как е могло това да се случи при наличие на поне 20 души охрана и обслужващ персонал…

Какво мисли за сподвижниците си в мафиотската групиравка ГЕРБ, като Цвета Караянчева например, става ясно от записа, в който я нарече „проста кърджалийска п…а“. Подобни квалификации същият е изричал не за един и двама от елита на партията-хунта.

Същото това банкянско нищожество заявява: „Нае.ал съм ги с 200 чужди премиери“…

На повечето снимки, видеа и репортажи през последните години се вижда, как в Брюксел лидери на други държави и шефове в ЕС го заобикалят, а той се опитва да се примъкне към някоя групичка, колкото да го щракне набързо Севда и да пусне фотосите във Фейсбук. Не знам за него дали е унизително това, но за повечето българи е страшен срам.

Дал на пенсионерите по 50 пандемично-рахитични лева. А те, милите, дори не им хрумва да пресметнат, че ако намалее краденето и корупцията с 30-40 %, заплатите и пенсиите в тази държава ще скочат поне двойно. Изчислиха го икономисти. Двойно, бе, идиоти! 50 лева ли струва целият ви живот? На пенсионерите по 50 лева, а на вярната му чиновническа армия от калинки заплатите с по 30 % отгоре. Депутатските заплати и те хвърчат. За премии и бонуси да не говорим – от министрите и секретарките им до членовете на ЦИК, която уж е независима. Огромни са заплатите и на мръсниците от Тайните спец. служби на Борисов, прокурорите му, данъчните, тия в КПКОНПИ, МВР и всички останали институции, превърнати от Борисов в бухалки, за да пазят властта на мафиотската Му Хунта с всички репресивни средства, включително и непозволени от закона.

За връзките на банкянския мафиот Борисов с Пеевски и Доган да не говорим. За фирмите, в които имат дялове – „Булгартабак“, например. За изнесените в чужбина десетки милиарди, за превзетите фирми и бизнеси, за унищожените хора и бизнеси, за хилядите незаконни арести и скалъпени обвинения… Днес това не ви засяга, а за невинните в кауша не ви пука, нали гербаджийски мърши? Важно ви е само да се харесате на тази мафиотско-държавна върхушка, да се намърдате някъде и да смучите от държавното виме. Малки, нискочели паразити, страхувате ли се от фалшивия коронавирус, понеже така е модерно сега? Готови сте да отровите всички, за да се чувствате добре в някаква обособена кочина от шопарския мафиотски модел – да прощават невинните прасета… Наглостта и деградацията са ви завладели в такава степен, че не желаете да оставите дори пътечка към бъдещето на младите в тази обезлюдяваща и пропадаща държава. Вие опропастявате бъдещето дори на своите деца и внуци. От Кубрат насам документи и хроники за подобно извратено мислене и поведение няма открити.

Мръсните ви пръсти, гербаджийски нищожества, няма да удушат тази държава, слава Богу, но опитите ви в тази посока постигнаха трудно поправимото: обезверихте хората, отнехте им живеца и вярата в собствените сили, създадохте усещането за недосегаемост на престъпниците-управници. Страх и обезвереност, примиреност и бездушие царят навсякъде. Накрая използвахте фалшивия ковид и затворихте българите, като им пуснахте водопада от фалшивите новини за някакво бъдещо благоденствие и оптимизъм… под диктата на ГЕРБ. Подчинихте със заплахи и развратихте с пари медиите. Да знаете, за този цинизъм и наглост ще си платите.

Вие, 22,9-те процента, сте позор. Нямате оправдание за тоталното си бездарие и безмерна арогантност, посредствени нещастници. Всеки има избор и вие избрахте фашизмът с маска на овча демокрация. Затова ще си понесете последствията.

Погледнете децата си в очите и ще откриете колко презрение и срам се таят там.

Един ден ще разберете, че Банкянският Изрод е точно това, което сте чували, чели и знаете за него от хора като нас. Но не смеете да го изречете. А и такъв ви е нужен, още малко… Само че, да знаете: Чекмеджето ще погуби и него, и вас. Това чекмедже е присъда и… много, много лоша карма. За вас, които нямате достойнство и чест, а в душите ви е само мрак… иде Видовден! Skandalno.net

От екипа на Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Гласуващите са само гласуващи, може да са тъпи, но имат само глас. Виж журнаглистите са друга бира. Тяхната мазна нагаждащина и подайгъзие са за висше презрение и погнуса, защото осъзнават ролата си и го правят с корист. Същото се отнася за социолозите, адвокатите, икономистите и пиарите, които градят фалшивият блясък на хунтата. До един това са безродници, понеже бандата на Боушън и България не могат да съществуват едновременно, вампиризмът на първите не им позволява.България им е плячка, която се готвят да изсмучат и да избягат, а останките да оставят на хиените в околността.

  2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СКАНДАЛНО НЕТ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ДОВЕРИЕ И НАДЕЖДА ВИЕ НИКОГА НЕ СЕ ОТКЛОНИХТЕ ОТ ИСТИНАТА ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА И ВИ ПАЗИ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ УБИВАТ Е КАЗАЛ АПОСТОЛА ТАЗИ Е ИСТИНАТА ЗА ДА СПРЕ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИЯ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВЗЕМЕТЕ СИ И БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА БУХАЛКАТА ВИ ЗАЕДНО С ПЕЕВСКИ ДУГАН КАСКЕТА И ЦЯЛАТА ФАШИСТКА СГАН ХУНТАТА ГЕРБ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА Н А В Е К И РУСИЯ

  3. Е и?Само констатации,кажете как да променим нещата.Всичките мислят -да вземем автоматите ,но никой не го казва-само лицемерни приказки.То пък младите за нищо не стават-каква революция!

  4. Поздравления на смелите и честни журналисти от скандално! Вие сте единствената вярна следа в тинята и лъжата ,която ни заобикаля! От Вас се научаваше истината по време на т н коронавирусна кампания за крадене и успешно усвояване на милиардите,която струва ми се боковците се пънат още да продължава,ако е възможно и след изборите.Народът ни е умен и никога не гласува за изедниците си ,за тях гласуват само хрантутниците,използвачите, нагаждачите и гъзомийниците на герб.На тези избори надявам се да не влезе в действие армията фалшификатори ,които са горе.За тази цел трябва цедката за тях трябва да е жестока от президент,БСП и партии които искат България да пребъде!

  5. ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК ОТ ГЕРБ И ОТ ОЩЕ ДВАМА ОТ ДПС РАЗБРАХ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ НА БЮЛЕТИНИТЕ С ЦЕЛ КРАЖБА ПОБЕДАТА НА БСП ОТ ГЕРБ И ДПС ГИ БЕЛЕЖАТ СЪС НОКЪТ КАТО ЧЕРТИЧКА ИЛИ ДЪГИЧКА ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ВИНАГИ МАФИЯ ГЕРБ НАБЛЮДАТЕЛИТЕ БДЕТЕ НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ИЗБОРНИТЕ КОМИСИИ ОТ ПОГЛЕД ФАЛШИФИКАЦИИТЕ СТАВАТ И С НОКЪТ ОСВЕН С ХИМИКАЛ И ЧЕРВИЛО

  6. НЯМА ДА Е ТРУДНО БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ДА ОТИДЕ ПРИ ЧАУШЕСКУ ОТ СНАЙПЕР ИЛИ КАТАСТРОФА ПО МАГИСТРАЛИТЕ МУ УБИ МНГО НАРОД ЗА 12 Г. ВСЕКИ ДЕН ТВОРИ БЕДНОСТ РОБСТВО И ГЕНОЦИД

  7. Дори и да са верни тези 22,9% (аз не вярвам на никакви социологически проучвания), по-важен е въпросът : КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ОСТАНАЛИТЕ 77,1% (ако не са отишли за гъби)?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *