Доц. Мангъров: Пандемията и Мерките са дело на Шайка мерзавци!

Т. нар. „мерки“ срещу коронавируса се ръководят от шайка аматьори и манипулатори, които изпълняват нечии разпореждания, а целите им въобще не са медицински. Това каза на пресконференция доц. Атанас Мангъров, кандидат-депутат от АБВ.

„Измина цяла една година, от идването на Ковид-19 в България. Оттогава датират и тези безумни мерки. И от Щаба започнаха да ни редят едни обяснения: Ту ни казваха, че тъй като това е нов вирус, все още нищо не им е ясно, ту най.-компетентно ни разясняваха някакви напълно нови за медицината работи. А после, като видеха зор в обясненията, пак запяваха познатата песен, че това е много особен вирус и все още нищо не знаят за него. В резултат на това затваряха градинки, паркове, стадиони, спираха децата от училище и ги затваряха по домовете им… Животът спря. Защо го направиха? Защото така им нареждаха началниците отгоре, които не са лекари. Щабът ни нищо ново не измисли- просто папагалски повтаряше „мерките“, които се прилагаха в други държави, и които и на него, като на тях, му се спускаха отгоре„, каза още той.

По думите му, в резултат на тази фалшива пандемия се е стигнало до трагедията през миналата 2020 г. в България да умрат с 15 000 души повече в сравнение с предишни години.

„От тези 15 хил. само една трета са били с Covid-19. Две трети са починали от страх. Защото са имали някакво хронично заболяване и оплаквания, но от страх да не се заразят с коронавирус, не са потърсили лекарска помощ и не са влезли в болница. Да не говорим, че е пълен абсурд мерките за борба с една епидемия да се дирижират от хирурзи, ортопеди, невролози и психиатри. Защото щаба НОЩ е пълен само с такива хора. Те никога преди това не са се занимавали с пандемии“, обясни доц. Мангъров.

Той сподели впечатленията си от днешното си посещение в Благоевград. „Всеки втори магазин в този град беше с табела „Отдава се под наем“, градът беше пуст като след бомбардировка“, разказа Мангъров. И добави:

Няма студенти. Няма бизнес. Същото положение се наблюдава и когато човек мине в София по бул. „Раковски“ или която и да е друга улица. Правителството се тупа в гърдите как се било преборило с пандемията. С какво се е преборило? Пандемия няма. А вирусът Ковид-19 не е опасен. За сметка на това обаче вече си имаме драстично повишена смъртност и икономическа катастрофа. Туристическата ни индустрия се е свила със 70 %. Децата вече цяла година не ходят на училище. А тази година имаме първият випуск студенти по „Медицина“, които завършиха виртуално. Аз не знам какви лекари ще излезе от тях. Може би масово няма да специализират, а ще станат джипита, защото само на личните лекари в момента е позволено да лекуват пациентите си дистанционно по телефона. И тъй като ни обясняват, че пандемията щяла да е вечна, явно „телефонно джипи“ е професията на бъдещето„, посочи доц. Мангъров.

По думите му, манипулаторите продължават с мъглявите обяснения и относно ваксините срещу коронавирус.

„Все още не са ни обяснили дали този, който вече се е ваксинирал, ще продължи да разнася заразата, или не. В началото ни обясняваха, че само тези, които са ваксинирани, ще имат право на имунизационни паспорти. После размислиха и кандисаха такъв документ да се дава и на онези, които са преболедували. Едно ще ви кажа – всички тези глупави мерки и карантини не са по медицински причини. Те имат много малко общо с медицината“, завърши доц. Мангъров. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Местните мерзавци никога няма да рискуват топлите си местенца, а и живота си, и да се противопоставят на глобалната шайка мерзавци. Ако трябва да бъдем обективни, дори и такова чудо невиждано да се случи, положението на народа няма да се подобри тъй като ще ни бъде доставена нова доза „демокрация“, по-страшна и от предишната. Те вече бездруго се опитват да ни запалят чергата и да ни въвлекат във война с Русия, а може би и Турция.

  2. След нелепата измислица – Ковид и бруталното й налагане като опасност по-голяма от чумата, холерата и инфлуенцата, мракобесниците възприели я като средство за контрол и господство над населението, отскоро разширяват нейното въздействие чрез принуда за ваксиниране с недостатъчно изследвани и определено съмнителни вещества, които не би следвало да се наричат ваксини, поради неясен ефект върху организма и съвместимост с голяма гама от други заболявания. Успоредно с това се забелязва настъплението на един агресивен ковид апартейд или ковид расизъм от засега малки групи от вече ваксинирали се спрямо неубедени от нуждата или колебаещи се да се подложат на процедурата. Такова разделение на хората, което нерядко достига до истеризирана непоносимост между довчерашни колеги, близки и приятели е добре дошло за манипулаторите подхранващи и раздухващи страховете на вярващите в измислицата. До къде ще стигнат тези изпобретатели на механизми за прилагане и увековечаване на власт е трудно да се каже, но самата власт предполага услаждане, незаменимост, безцеремонност и безпощадност към опоненти дръзнали да протегнат и те ръце към нея.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *