Волен Сидеров алармира: ГЕРБ готвят Чудовищно Фалшифициране на Изборите! Обещали са 70 хил. гласа на ВМРО!

„ГЕРБ разполагат с технология за тотално и недоказуемо фалшифициране на изборите и я използват от 10 години насам. Действа се през изборните протоколи. Затова и за тези избори Борисов е обещал да помогне на ВМРО, като им напише 70 хил. гласа вповече. Това заяви днес Волен Сидеров в тв. интервю.

Отделно от това, заяви той, емисари на ГЕРБ в момента кръстосват циганските гета и плащат между 150 и 300 лв. за глас. Тези сделки се сключват по нощите и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а функция на едно западно разузнаване“, заяви Волен Сидеров пред БНР и допълни, че новата тройна коалиция, която ще състави правителство е ГЕРБ, ДПС и ВМРО. А останалите партии, които ГЕРБ ще допусне до парламента, без БСП, ще са патерици на бъдещото им управление.

Според Сидеров ГЕРБ плаща и нарежда на социологическите агенции какви прогнозни резултати да обявяват 2 месеца преди изборите в тяхна полза и в полза на бъдещите им коалиционни партньори.

„От 10 години ГЕРБ манипулира всички избори, но за тези се подготвя гигантско фалшифициране и купуване на гласове. Следващото управление ще е колониално.

Страната ни вече официално е колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика, имаме съвсем символично селско стопанство. Стигнахме дотам, услугите да са основният ни бизнес. Това не е нормално за държава с интелигентни и можещи хора“, завърши Сидеров. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Нищо ново под небето! От както България се отдаде на западно влияние и команда целият й живот е обвит в лъжи и измами! Та и сега -герб трябва на всяка цена да спечели ,защото в противен случай водачите й трябва да бъдат съдени.Нищо не се решава при урните,всичко се наглася в ЦИК.

  2. Добър ден , беловлас ненормалник.Това го знаят и кучетата на село.Ти както обикновенно си по констатациите , не по решенията.Такива като тебе , с лопата да ги ринеш все „умници“ , акъл да дават , но да свършат нещо , Нееее , нямат дупе , а и изказванията им са Лицемерни , Фалш и демагогия.Изчезвай от медиите , Боклук.

    • Г-не, ти искаш от нас, които ви дадохме в ръцете държава с устроен живот за народа, с икономика със селско стопанство, със здравеопазване пак ли да участваме в изграждането й? Не! Сърбайте си попарата вие -новите поколения,които мислехте, че всичко идва от небето! Ако ти си преживял годините в които единствените ми обувки бяха свинските цървули и съм работил за мизерна надница от 50ст на ден ,за да можем малко по малко да построим в село магазин и здравна служба,други ще ги приказваш!Аз от моето бедно село стигнах благодарение на социализма до момента да ръководя стотици хора!Вие ,2 които идвате след нас си изживейте лутанията и трудностите ,за да стигнете до правилния път.Хайде хубава вечер и един съвет пак-ако не видиш човека пред себе си не го знаеш какъв е!

  3. Ало…, фотографе, да не те гони деменцията?!
    Забрави ли за „златното пръстче“, с което гласуваше в Парламента, за да си разхождаш любовниците по 5-звездните френски хотели?
    А, за мафиотските мурафети на Винету, мпже и да не ни информираш, защото той е само „лицето – представляващо уродливата форма и съдържание на подарената ни от вековните колонизатори – „демокрация“!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *