Доц. Мангъров: Данните за Пандемията у нас са Най-Строго Пазената Тайна! Прогнозите за третата вълна са ”свободни съчинения”!

Не усещам полъха на третата вълна. Прогнозите за подобно нещо са ”свободни съчинения” на тема COVID-19. Подозирам, че третата вълна, ако изнаглеят до там да ни облъчват и с нея, ще е по време на изборите.

Това заяви в предаването „Алтернативата“ доц. д-р Атанас Мангъров.

„Цялата информация за „епидемията“, която ни поднасят, е изключително объркана и е изцяло под контрола на Щаба. Тя няма никаква медицинска, научна или дори социолотическа стойност. Как ги правят тия тестове, кого изследват, колко процента от популацията е прекарала вируса, колко са заразените в цялата страна…?! Всичко това е забулено в дълбока тайна и всички опити (мои и на мои колеги) да получим някакви конкретни данни, се сблъскват в стена от мълчание. Всяка сутрин публикувам в профила си в социалната мрежа извадки от статистиката на щаба НОЩ с въпросителни, на които и до ден днешен те не са ми отговорили“, допълни Мангъров.

Той коментира още, че хората от Националния оперативен щаб просто играят „театър“, чийто сценарий се пише от по-високо място, но всъщност премиерът Борисов е човекът, който знае какво наистина следва. Затова и онзи ден същият направо заповядал на здравния си министър заведенията да отворят на 1 март. „По този начин Борисов издаде, че всички тези карантинни мерки имат политически, а не здравен характер. Защото в противен случай би трябвало не той да заповядва на здравния си министър, а обратното“, коментира доц. Мангъров.

„Новите варианти на вируса бяха откривани в България още в началото на миналата година. Има съобщения за това. Това са варианти, които се разпространяват по-бързо, но не протичат по-тежко. Те са също толкова безобидни, както и първия вариант на Ковид-19. Използват ги, за да удължат мерките“, посочи още Мангъров. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Оставили сме този Мъж, сам да се бори с цялата пропагандна машина на продажниците. Той държи, но сам на арената е като гладиатор, все някога ще се подхлъзне на подхвърлената му в гръб динена кора. Страхът не е спасил никого от смърт, а смъртта е също толкова естествен процес като сътворението на индивида. Болестта, а и всички врагове са победени, когато не се страхуваш от тях. Трябва условно човекът да остави духът му да управлява тялото, а не тялото духа. Чистото съзнание, не замъглено от материалния страх, намира по-лесно логиката на нещата, взема правилни решения и пази единното човешко същество. Медиите и манипулаторите залагат единствено и само на този страх. Страхът е алармената система, не я превръщайте в управляваща!

  2. В момента в който ЦЦ се позиционира в ляво и край, както им симпатизирах на левите и ми се изпари симпатията веднага!
    Бях и за протестите, когато видях юмурука на Радев и бесилките по площадите и че Радев предлага цветна революция(майдан) и край,веднага ми се изпариха симпатиите към протеста!
    Слави от мутренските среди, Радев и Цветанов са крайно вредни за България!
    Не искаме смяна на правителството,кръв ,убийства,оставете ни на мира и отавете ГЕРБ да управлява

    • Анонимен, ти ко речи? ГЕРБ си заминават, а Борисов влиза в затвора, мой човек.

    • Не знам какъв трябва да си, за да наричаш „управление“, хаотичните, безидейни и в много случаи откровено малоумни действия на гербаджийската сбирщина? „Оставете на мира“ е призив за каквото и да е друго, но не за управление на държава в криза. Кризата между другото е създадена точно и еднолично от лицето Бойко Борисов, защото и най-заблудените разбраха, че в ГЕРБ, той казва.

    • От твоите уста в божиите уши,дано герберите се махнат най-накрая

  3. БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЧЕ ВИ ИМА ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ЗАСТАВАМЕ ДО ВАС Н А Р О Д А

  4. Добре си се постарал. Заслужаваш си издръжката, само дето от написаното ти се носи отблъскваща смрад и много скоро ще трябва да си потърсиш нов чорбаджия.

    • Написах коментар към този който иска да бъде оставен ГЕРБ да управлява. Някой явно не одобрява мнението ми и превратно го пуска като несъгласие с автора Мангъров. Моля, не така. Подло е.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *